ErhvervsKLUBBEN: Disruption

Information
onsdag 22. marts 2017
klokken 8.00 - 10.00
MIND FACTORY by ECCO, Martin Hammerichsvej 1, 6270 Tønder
Arrangementer
Kontaktperson:

Anna Marie Holm Madsen
amhm7@toender.dk
Erhvervsklub arrangement med fokus på ny teknologi og disruption v. foredragsholder og forfatter Anders Hviid
Onsdag. 22. marts 2017 kl. 08.00-10.00


D. 22. marts, har medlemmer af Erhvervsklubben under Tønder Erhvervsråd mulighed for at møde Anders Hvid til et morgenarrangement, hvor temaet er Tønder sætter fokus på at forstå fremtiden.
Efter Anders Hvids oplæg fortæller Steen Sandager fra Sydbank om at drive forretning i en branche, som digitalisering og ny teknologi har skabt meget store forandringer i. Bankernes forretningsmodel er er under pres, men Steen Sandager fortæller også om de muligheder, som banker kan udnytte som følge af ny teknologi, f.eks. ved bruge af kundedata på nye måder.

I hele uge 12 er den teknologiske udvikling og vores fælles fremtid på dagordenen i Tønder. Den kendte foredragsholder og forfatter til bogen Forstå Fremtiden Anders Hvid gæster byen til tre arrangementer for både byens borgere, erhvervsliv og ungdomsuddannelser.


Til erhvervsklub arrangementet er der fokus på, hvordan den teknologiske udvikling vil påvirke forskellige industrier i erhvervslivet, deres eksistensgrundlag og forretningsmodeller. Anders Hvid arbejder til daglig i rådgivnings- og undervisningsvirksomheden DARE DISRUPT og kan her dele sin viden om at skabe innovation og forretningsudvikling med udgangspunkt i ny teknologi. Arrangementet finder sted i MIND FACTORY by ECCO. Martin Hammerichsvej 1, 6270 Tønder. Arrangementet er gratis og åbent for alle medlemmer af Tønder Erhvervsråd.

Program:

08.00 – 08.30     MORGENMAD I MIND FACTORY by ECCO OG
                           VELKOMST V. TØNDER ERHVERVSRÅD

08.30 - 09.20      OPLÆG V. ANDERS HVID OG DIALOG
09.20 - 10.00      OPLÆG V. STEEN SANDAGER, SYDBANK