Årsdag i Dansk Materiale Netværk (DMN)

Information
onsdag 5. april 2017
klokken 9.30 - 16.30
Lindø Industripark A/S, Kystvejen 100, 5330 Munkebo
Arrangementer
Bliv opdateret på nyt om materialer

Vi har valgt at lægge årsdagen 2017 på Lindø Industripark for at give deltagerne mulighed for at suge indtryk til sig fra nogle af de spændende virksomheder, som ligger her.

Den faglige del af arrangementet vil bestå af en række indlæg omhandlende konkrete materiale-løsninger, der på kort sigt kan få kommerciel betydning. Indlæggene, som er praksisnære, vil blive holdt af repræsentanter fra industrien og videnpartnerne i DMN. Endvidere vil vi slutte dagen af med et par indlæg, som viser fremtidens muligheder og giver deltagerne ny inspiration.

I forbindelse med frokosten vil der være gode muligheder for at netværke, for at tale med specialister om emner indenfor materialeverdenen og om udfordringer, som optager dig og din virksomhed. Liste med specialister med mulighed for at booke en aftale på forhånd vil blive tilgængelig efter tilmelding.

DMN byder medlemmer såvel som ikke-medlemmer velkommen til denne spændende dag, hvor vi glæder os til at vise de resultater, vi har opnået sammen med en række spændende virksomheder.

Følg med på hjemmesiden: www.dmn-net.com hvor programmet vil ligge klart senest den 31. Januar 2017

Tilmeld dig her