Karrieremesse Esbjerg

Information
torsdag 28. september 2017
klokken 13.00 - 17.00
Blue Water Dokken, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg
Arrangementer
Kontaktperson:

Marianne Jørgensen
majo1@toender.dk
Den 28. september løber Karrieremesse Esbjerg af stablen, hvor du får mulighed for at brande og profilere din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere. 

Karrieremesse Esbjerg er Sydjyllands eneste Karrieremesse og samtidig Syddanmarks største. Den giver en unik mulighed for at vise, at vi her i området har et stort jobmarked, der er værd at flytte for. 
Uanset om din virksomhed er stor eller lille, har ledige stillinger og/eller ønsker at samarbejde med en studerende, er I velkomne til at deltage med en stand på messen. 

Hvilke kandidater møder jeg på messen?
På messen her I mulighed for at henvende jer direkte til kandidater indenfor mange uddannelsesretninger - uanset om jeres målgruppe er inden for økonomi, markedsføring, web og programmering, ingeniør, byggeteknik, miljø, sundhed, energi og offshore. Derudover vil Akademikernes A-kasse, samt Ingeniørforeningen deltage med deres medlemmer.

Hvad får jeg ud af at deltage: 
  • Møder fremtidige medarbejdere blandt studenrende og nyuddannede fra alle Esbjergs studieretninger, samt studerende fra uddannelsesinstitutionernes andre filialer (Odense, Kolding, Haderslev og Sønderborg)
  • Finde studerende til studiejob, praktikjob eller projektsamarbejde
  • Markedsføre aktuelle job i din virksomhed
  • Brande din virksomhed og Tønder Kommune som et godt sted at arbejde
>> Se mere om, hvad du som virksomhed får ud af at deltage samt praktisk information 

Det er Esbjerg Erhvervsudvikling, der er arrangør af Karrieremessen, og har du brug for yderligere information eller spørgsmål til messen, skal du være velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Randi Høxbro på @ rah@eeu.dk eller pr. telefon 60 60 23 10.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mulighed for at deltage?
Skulle du være forhindret i at deltage på dagen, så tager vi gerne dit stillingsopslag med på Tønder Erhvervsråds stand og spreder budskabet. Men du vil få langt større profilering og brande din virksomhed langt bedre ved selv at være repræsenteret med en stand på messen. Du er jo den, der ved mest om din virksomhed og kan sælge den bedst.

Tilmelding
Tilmelding til arrangementet sker via Esbjerg Erhvervsudkling
>> Tilmeld dig her