Praktik - og projektdag ved SDU

Information
tirsdag 31. oktober 2017
klokken 12.00 - 16.00
Det Tekniske Fakultet, SDU, Campusvej 55, 5230 Odense M
Arrangementer
Kontaktperson:

Marianne Jørgensen
majo1@toender.dk
Samarbejde mellem virksomheder og ingeniørstuderende vægtes højt på Det Tekniske Fakultet, SDU, fordi det giver værdi for erhvervslivet og praktisk relevans i uddannelsen. For at skabe dialog og netværk inviterer SDU derfor til Praktik - og Projektdag (PP-dag), hvor virksomheder kan møde alle studerende. 

Typer af samarbejder
Semester -, Bachelor - og Specialeprojekter, IN-company period, Ingeniørpraktik, Afgangsprojekt samt Studiejobs.

Hvilke studerende kan du møde?
Diplomingeniører: Bygningsteknik, Elektrisk Energiteknologi, Elektronik og datateknik, Global Management and Manufacturing, Softwareteknologi, Integreret Design, Kemi - og Bioteknologi, Maskinteknik, Mekatronik, Produktion, Robotteknologi

Civilingeniører: Elektronik, Energiteknologi, Fysik og Teknologi, Innovation and Business, Kemi, Mekatronik, Konstruktionsteknik, Software Engineering, Lærings - og Oplevelsesteknologi, Miljøteknologi, Operations Management, Product Development and Innovation, Robotteknologi, Velfærdsteknologi.

Aktiviteter
Udstilling: Lille enkelt stand (ca. 1,5 X 1,5 m) med bagvæg, strøm og bord 
Virksomhedspræsentationer: Små profileringsindlæg i løbet af PP-dagen. Formatet vil blive 10 minutters indlæg + 5 minutter til spørgsmål i et auditorium midt i udstillingsområdet. 
Meet & Greet med internationale studerende: Struktureret introduktion til virksomheder med særlig interesse i at tiltrække internationale studerende. 

>> Se hele invitationen

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mulighed for at deltage
Skulle du være forhindret i at deltage på dagen, så tager vi gerne dit stillingsopslag/praktikopslag med og spreder budskabet. Men du vil få langt større profilering og brande din virksomhed langt bedre ved selv at være repræsenteret med en stand på messen. Du er jo den, der ved mest om din virksomhed og kan sælge den bedst. Du vil også kunne mærke, om du har kemi med de pågældende studerende, og derved er der større sandsynlighed for at finde det bedste match.