Tønder Erhvervsråd er vækstfremmere med et klart mål, og det er at skabe vækst og og sikre en stærk fremtid for virksomheder i Tønder Kommune. Med erhvervsprisen sættes der fokus på de virksomheder, der beskæftiger sig med vækst som et indsatsområde, tør at tænke nyt og generelt bidrager positivt i det lokale erhvervsliv.

- Med erhvervsprisen vil vi gerne sætte fokus på de virksomheder, der både har markeret sig og bidrager positivt til vækst i det lokale erhvervsliv. Vi vil gerne give et skulderklap til de virksomheder og ildsjæle, der tør sætte vækst på dagsorden og sætte overlæggeren højt, lyder det fra Erhvervsdirektør Mikkel Johansen. 

Erhvervsprisen'17 
Vi har i år fået et rekordstort antal indstillinger til Erhvervsprisen'17, og tusind tak for det. Det viser et stort engagement og opbakning til Erhvervsprisen, hvilket vi er rigtig glade for! 

De tre finalister er: 

Okholm guld positiv 2016
logo2007

aks logo
Mød op og stem på din favorit
PTI Europa A/S, Anneli og Jürgen Lorenzen, Okholm Lighting, Peter Okholm og Andels-Kartoffelmelsfabrikken Sønderjylland (AKS) er de tre finalister, som juryen har udvalgt, og som skal "kæmpe" om prisen ved et stort awardshow for erhvervslivet i Tønder Kommune, der afholdes den 15. november. Det er de deltagende virksomheder til Awardshowet, der bestemmer, hvem der skal vinde Erhvervsprisen'17. Der vil efter præsentationen af finalisterne blive stemt om, hvem der skal vinde, og du har som medlem af Tønder Erhvervsråd derfor mulighed for at hjælpe din favorit på vej ved at møde op og stemme.

>> Kom med og stem på din favorit 

OBS: Indstillingsperioden sluttede den 13. oktober klokken 12.00