Jagten på kvalificeret arbejdskraft og den efterfølgende fastholdelse er vigtig for vækstmulighederne for især små og mellemstore virksomheder.

Fastholdelse og tiltrækning
Små og mellemstore virksomheder har typisk ikke råd til HR afdelinger og personaleansvarlige, men det behøver ikke afholde din virksomhed i at være en attraktiv arbejdsplads. Vi giver dig inspiration, viden og værtøjer, som du kan bruge i din virksomhed, når du skal fastholde, udvikle og tiltrække arbejdskraft. 

Se mere i folderen Medarbejderguldet - nu, i morgen, i fremtiden! 

Har du en ny medarbejder, der gerne vil flytte til egnen og har brug for at finde bolig, daginstitutionsplads til børnene, job til ægtefællen eller sociale netværk, så tilbyder vi også hjælp, rådgivning og vejledning omkring alle aspekter ved en flytning til Tønder. 

Se mere i folderen Velkommen til Tønder Kommune

Vi hjælper din virksomhed med at få tilført ny viden.
Det skaber værdi at samarbejde med studerende, højtuddannede og faglærte personer, og derfor arbejder vi målrettet for at få matchet vidensmedarbejdere med såvel store som små virksomheder i vores kommune. Der findes en bred vifte af muligheder, hvis du har mod på at samarbejde med en vidensmedarbejder. Vi hjælper dig gerne med at klarlægge, hvilken løsning der passer til din virksomhed.
Der kan være forskellige fordele ved enten at have en praktikant eller ved at oprette et studiejob. De kan herunder se fordelene ved at oprette et studiejob eller ved at have en praktikant:

Se fordelene ved at oprette et studiejob

Se fordelene ved at have en praktikant


Interesseret?
Kontakt Amit for en god snak og nærmere information

Amit Mozumdar
20 31 39 77