JTH Consult ApS 3

Industriens Fond har besluttet at støtte mindre og mellemstore virksomheder med op til 50 gratis rådgivningstimer per virksomhed.
Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er rigtig nok. Beskæftiger din virksomhed mindst 10 medarbejdere, så er det tilbud aktuelt for dig!

Hvad får jeg ud af rådgivning: 
  • Virksomheden får en opdateret og velunderbygget forretningsmodel, som tager højde forde forandringer, den aktuelle krise forventes at medføre for dem - positivt såvel som negativt.
  • Ledelsen bliver meget bevidst om, hvorfor forretningsmodellen ser ud som den gør, og hvilke indsatser der skal til for at forfølge og realisere opstillede mål.
  • Ledelsen forventes at blive hurtigere til at reagere på fremtidige ændringer og se nye muligheder for skabelse af vækst og udvikling.
  • Generelt får virksomheden en mere struktureret tilgang til optimering af drift og løbende forretningsudvikling.
  • Ledelsen bliver bevidst om og sætter fuld fokus på, hvad der er kernen i virksomhedens værditilbud til kunderne, og hvordan de produceres og leveres mest omkostningseffektivt.
Er du som virksomhedsejer interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte undertegnede per telefon eller mail.

4BConsult ApS 
Bjarne Hansen
Dyrhave 54                                                      
6200 Aabenraa
Mobil: +45 20 42 81 20
Mail: [email protected]                                   
Web: www.4bconsult.dk 

JTH Consult ApS
Jens Harck
Kaholt 2
6200  Aabenraa
Mobil: +45 40 76 15 50
Mail: [email protected]