Scale-UP Denmark Robotics
Scale-Up Denmarks Robotics er et acceleratorforløb, der hjælper dig og din virksomhed med at sætte mål og nå nye væksthøjder. 
Med topkompetencer fra robotmiljøet får du blandt andet fastlagt din strategi og udarbejdet en vækstplan for din virksomhed. Du får minimum 200 timers individuel ekspertrådgivning og tilknyttet en personlig business coach. 
Udgangspunktet for Scale-Up Denmark Robotics er den praktiske erfaring fra miljøet i og omkring robotklyngen. Acceleratorprogrammet varer 12 måneder, hvor du og din virksomhed følges tæt og udfordres til at skalere hurtigere ved at bygge på den viden, de store succesfulde virksomheder har.  

Sådan kommer du med
Arbejder du med robotter eller automation, har du vækstambitioner og lyder Scale-Up Denmark Robotics som noget for dig? 
Så udfyld kontaktskemaet (fremgår af nedenstående link), og du vil blive kontaktet for en uddybende dialog. Du kan også ringe direkte til projektleder Thomas Juhl fra Væksthus Syddanmark på 51 41 20 79. 

>> Se mere om acceleratorforløbet Scale-Up Denmark

Du er også velkommen til at kontakte os her i Erhvervsrådet, hvis du gerne vil have, at vi er behjælpelig med at sætte dig lidt mere ind i forløbet eller sparre med dig, inden du kontakter Væksthuset.