De tre finalister er fundet!

Dommerkomiteen har udvalgt de tre virksomheder, som de mener, er de rette til at vinde Erhvervsprisen'19. Vinderen af Erhvervsprisen'19 bliver kåret tirsdag den 19. november ved årets store Awardshow. Her skal der stemmes om, hvem af de tre finalister, der skal vinde prisen.

Fristen for at indstille kandidater til Erhvervsprisen’19 sluttede sidste uge og tirsdag skulle juryen angive, hvem de mente skulle udvælges til finalen. Tønder Erhvervsråd kan nu afsløre, hvem dommerkomiteen har udvalgt til finalen.

De tre finalister er:

PTI Europa A/S, Jürgen Lorenzen
        PTI FB

Cafe Fru Dax, Maria Degn Clausen
         Frudax FB
Centralvaskeriet A/S, 
Søren Gram Fuglsang og Villy Engholm Lund
   CV google

- Der var kommet rigtig mange gode og motiverende indstillinger – og der er ingen tvivl om, at der i Tønder kommune findes mange ildsjæle og virksomheder, der er med til at skabe engagement og sikre vækst i det lokale erhvervsliv. Men dommerkomiteen fandt, at de tre finalisters indsats var særlig bemærkelsesværdig og fortjente en finaleplads, lyder det fra Bo Kjelkvist, formand i Tønder Erhvervsråd. 
 
Vinderen af Erhvervsprisen'19 kan ikke kun pynte sig med den flotte titel, men vinder også en pengepræmie på 10.000 kr., der er sponsoreret af Kreditbanken Tønder, et diplom samt en vandrepokal, hvor virksomhedens navn vil fremgå. 

Deltagerne bestemmer, hvem der skal løbe med prisen
De tre finalister vil blive præsenteret til årets store Awardshow, der afholdes i samarbejde med Tønder Kommune. Awardshowet løber af stablen den 19. november, og det er de deltagende medlemmer af Tønder Erhvervsråd, der bestemmer, hvem der skal vinde Erhvervsprisen'19. Der vil efter præsentationen af finalisterne blive stemt om, hvem der skal vinde, og som medlem af Tønder Erhvervsråd har man derfor mulighed for at hjælpe sin favorit på vej ved at møde op og stemme.

Hyldest, højt humør og spænende oplæg 
Der er lagt op til en spændende aften, hvor det ikke kun er vinderen af Erhvervsprisen'19, der skal findes. Vinderen af Den Sociale Virksomhedspris 2019, Iværksætterprisen'19, Ungeprisen 2019 og Initiativprisen'19 vil også blive udnævnt, og der vil være et oplæg fra Thomas Rode Andersen, som deler ud af sin store viden om gastronomi og iværksætteri. Derudover er Tønder Erhvervsråd og Tønder Kommune vært ved lækker mad samt hyggelig social networking.

>> Hent Invitationen og programmet for Awardshowet 

FAKTA | Bag om Erhvervsprisen
Erhvervsprisen blev til, da Tønder Erhvervsråd ønskede at sætte fokus på de virksomheder, der gør en ekstraordinær og bemærkelsesværdig indsats i forhold til skabelsen af vækst og engagement i det lokale erhvervsliv. Prisen overrækkes til en virksomhed eller person fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt er med til at bidrage til skabelsen af vækst og innovation og tør at sætte overliggeren højt.