erhvervsklub

SÅ ER VI KLAR MED ÅRETS FØRSTE MØDE I ERHVERVSKLUBBEN

 Efter ønske fra flere medlemmer ved seneste møde i ErhvervsKLUBBEN, har vi valgt at lægge næste møde på Rådhuset i Byrådssalen, hvor vi har inviteret medarbejdere fra Tønder Kommunes Teknik og Miljø afdeling ind for at orientere om deres arbejde og indsats med at servicere erhvervslivet fra den kommunale vinkel.

På mødet vil du blive klogere på den kommunale erhvervsservice, processer, sagsbehandling og dine muligheder for at få hjælp og vejledning i forbindelse med opstart af virksomhed eller udvidelse af eksisterende.
Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og få en god konstruktiv dialog med medarbejderne i Teknisk Forvaltning. Dialogen er en vigtig forudsætning for, at erhvervsliv og Kommune kan blive endnu bedre til at hjælpe og understøtte hinanden til gavn for erhvervsudviklingen i vores område.

Vi glæder os til at se jer!

Se invitationen HER

HVAD ER ERHVERVSKLUBBEN?
Erhvervsklubben er et forum for netværk med brugerdrevne mødetemaer - f.eks. eksport, afsætning, kapitalrejsning mv.

FOR HVEM?
Erhvervsklubben er for alle erhvervsdrivende i Tønder Kommune fra såvel store og små virksomheder og på kryds og tværs af brancher.

HVORNÅR OG HVORDAN?
Man mødes i erhvervsklubben 4 gange om året. Møderne afholdes om formiddagen og afholdes hos de virksomheder, der har tid og lyst til at lægge lokaler til. Erhvervsrådet varetager alt praktisk i forbindelse med mødet og afholder de nødvendige omkostninger.

Derudover inviteres alle erhvervsKLUB medlemmer til en årlig større konference med spændende indlægsholdere, god mad og drikke.

HVAD FÅR JEG UD AF AT VÆRE MED?
Du skaber et netværk til vækst og udvikling af din virksomhed.