iAKADEMIET | SPECIAL EDITION - Tag med på en iværksætterrejse

Information
Torsdag 1. November 2018
klokken 18.00 - 19.30
House of Exporters, Allégade 15, 6270 Tønder
Arrangementer
Foredragsholder:
Søren Riis, GoMore

Kontaktperson:

Jesper Monsrud
jem@toender.dk
Tilmeld
En aften med iværksætteren i fokus

iAKADEMIET inviterer til en særudgave, hvor du får inspiration til livet som iværksætter fra Søren Riis, der er en af stifterne af samkørselsordningen GoMore. Du er samtidig med til lanceringen af Business Boost, der er et nyt tilbud til iværksættere i kommunen. 

Tag med på en Iværksætterrejse // Vi får besøg af Søren Riis, der i 2005 som ung studerende stiftede samkørselsordningen GoMore med Matias Møl Dalsgaard. Søren vil fortælle om Gomores rejse fra idé til i dag – hvordan firmaet har udviklet sig, hvilke udfordringer har der været undervejs, og hvordan han og teamet bag Gomore har løst dem. Søren vil også fortælle om sin udsædvanlige karrievej som både iværksætter og universitetsansat.  Søren er nemlig også til daglig er lektor i filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitet ved siden af sit engagement i Gomore.

Business Boost // Business Boost er et nyt tiltag i Tønder Erhvervsråd. Her kan du som etableret iværksætter få professionel rådgivning og forretningsudvikling, hvis altså du har mod på "big business".


TAG MED PÅ EN IVÆRKSÆTTERREJSE - hør GoMores eller find ud af, hvordan du kan booste din egen. Vi SES
iakademiet 5
Et gratis tilbud til potentielle og aktive iværksætteren og SMV'ere

**Der vil være forplejning i form af en sandwich og drikkevarer ved arrangementet