Morgenmøde i Erhvervsklubben

Information
Fredag 11. Januar 2019
klokken 7.30 - 9.00
Mødelokale 5, Tønder Sport - og Fritidscenter, Sønderlandevej 4-6, 6270 Tønder
Arrangementer
Kontaktperson:

Marianne Caroline Andersen
majo1@toender.dk
Tilmeld
Netværk skaber business

Få mere ud af dit medlemskab i TM Tønder og Tønder Erhvervsråds Erhvervsklub og kom med til morgenmøderne.

På møderne vil du få et fagligt indspark fra enten fra en lokal virksomhed eller en oplægsholder. Kort sagt får du ved at deltage på møderne:
  • faglig inspiration
  • sparring
  • netværk med lokale virksomheder på tværs af branche.

Dagens oplæg 
Der vil være oplæg fra Kirstine Uhrbrand, Tønder Festival. I fem årtier har Tønder Festival været en af landets vigtigste og unikke festivaler. Fundamentet er det samme, som det altid har været: Den håndspillede musik med rødder i folk, blues, country, oldtime, cajun, rootsrock og andre tilstødende genrer, festivalens særlige stemning og tætte kontakt mellem musikere og publikum, de mange frivillige og den lokale og regionale opbakning. Festivalen er samtidig inde i en rivende udvikling, og rammerne bliver hele tiden udvidet. Oplæggets omdrejningspunkt vil være nogle af de potentialer og udfordringer, som Tønder Festival står overfor i fremtiden.

Morgenmaden er sponsoreret af TSFC og Guldbageren.

Der vil være mulighed for at netværke på kryds og tværs frem til kl. 09.00.

Tilmelding 
Du tilmelder dig via tilmeldingsknappen, og tilmeldingsfristen er den 09. januar.

Hvem kan deltage?
Erhvervsklubben er for kun for selvstændige medlemmer i Tønder Erhvervsråd fra såvel store og små virksomheder og på kryds og tværs af branche, og medlemmer af TM Tønders Erhvervsklub.
Skulle du være i tvivl om dit medlemskab i Tønder Erhvervsråd, er du velkommen til at kontakte Marianne Caroline Andersen på majo1@toender.dk eller 29 17 86 92. Skulle du være interesseret i at deltage i mødet, selvom du ikke er medlem, så er du også mere end velkommen til at kontakte os.