Power up - for dig som vil starte eller vil videre med din forretning.

Information
Tirsdag 28. maj 2019
Sønderjylland
Arrangementer
Kontaktperson:

Jesper Monsrud
jem@toender.dk
Har du lyst til at opleve et udviklingsforløb og netværk, der skaber værdi og flytter dig og din virksomhed? Deltag i 9 moduler og 1:1 sparring med fuld fokus på din virksomhed! Kurset starter den 28. maj og sidste modul er den 24. september.

Power up - for dig som vil starte eller vil videre med din forretning.
Du vil arbejde med emner som efterspørgsel, hvordan du definerer dit marked, konceptudvikling, pitch og præsentation, hvordan leder du dig selv og evt. medarbejdere i hverdagen, prissætning af dit produkt eller ydelse og meget mere. Du kan desuden tilvælge emner som video-markedsføring, Salg og markedsføring, SEO samt et modul, der omhandler LinkedIn, Facebook og Instagram.

Få et overblik og beskrivelse af indholdet på modulerne. 

Det er ofte rart og mere overbevisende at få bedømmelser fra tidligere deltagere (Power up´er). Derfor har vi samlet et udpluk af forskellige udtalelser til dig.  
“Forløbet gjorde mig opmærksom på alle de ting, man skal tænke ind, når man starter som iværksætter.” Jane Burgaard, Burgaard Art.
“Jeg er blevet udfordret til at sætte ord på min virksomheds kerneydelser og er blevet mere sikker på mit koncept. Jeg har lært at ændre mit tankemønster fra ansat til virksomhedsejer, har fået et nyt netværk med gode kontakter og er blevet endnu mere glad for mit spring som iværksætter.” Cathrine Huogaard Sørensen, LinjeC.
Læs flere testimonials 

SÅDAN KOMMER DU I BETRAGTNING!
Du kan deltage, hvis din ambition er at blive selvstændig, endnu ikke har et CVR-nummer eller har haft et CVR-nummer i maks. et år.
Power Up er et Medstrøm projekt, Tønder Erhvervsråd udbyder i samarbejde med Haderslev Erhvervsråd, Business Aabenraa og Sønderborg Iværksætter Service.
Deltagergebyret er for hele forløbet inkl. forplejning og materiale 1.950 kr. ex. moms.
Ansøgningsskema og forløb for optagelse på forløbet.