Eksportnetværksmøde: Online-handel og logistik

Information
Onsdag 25. September 2019
klokken 12.30 - 16.00
Amt Viöl, Westerende 41, D-25884 Viöl
Arrangementer
Kontaktperson:

Carsten Borg
carbor@toender.dk

Grænseoverskridende informationsarrangement om e-handel, varelogistik- og transport


Har du interesse i logistik og international online handel? Så har du her muligheden for at se og høre andres erfaring med logistik indenfor e-handel på det internationale marked.

Til dette eksportnetværksmøde vil tyske og danske virksomheder blive klogere på de forretningsprocesser der er indenfor online-handel. Emnerne på dagen er etablering af e-handel, lagerstyring og transport. Samtlige oplæg vil blive simultantolket. Gæsterne inviteres derefter til at deltage i en rundvisning på logistikcentret fra weidezaun.info, som foregår på engelsk. Arrangementet retter sig mod virksomheder, der ønsker at starte med online-handel, eller der allerede har etableret sig på markedet og ønsker at blive informeret omkring udvidelsesmulighederne.

Hvad får du med hjem?:

  • Forslag til håndtering og planlægning af intern lagerstyring og -transport
  • Information om outsourcing af logistiske processer i international online-handel fra en tysk og dansk logistikleverandør
  • Indblik i, hvordan online-handel kan etableres i regionale små og mellemstore virksomheder
  • Nye kontakter

Deltagelsen i arrangementet er gratis og der vil naturligvis være lidt godt til ganen (PDF-program).

Tilmeld dig allerede nu, og senest den 19.9.2019, hos Dagmar Jensen (Wirtschaftsförderung Nordfriesland) på d.jensen@wfg-nf.de. Angiv venligst, om du har brug for tolkeudstyr og om du ønsker at deltage i rundvisningen.


Tilbuddet er en del af Interreg-projektet "Fit4Jobs@WaddenC" og er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere på: www.f4j.dk