AFLYST - Næste dato er d. 27.10! Praktik- og projektdag på SDU

Information
Onsdag 29. april 2020
klokken 12.00 - 15.30
Campusvej 55, 5230 Odense M
Arrangementer
Kontaktperson:

Lone Søvad Madsen, SDU
lsma@tek.sdu.dk
Tilmeld

NÆSTE PRAKTIK- OG PROJEKTDAG FINDER STED DEN 27. OKTOBER 2020

Som følge af situationen omkring corona (COVID-19) er den fysiske afholdelse af Praktik- og Projektdag d. 29. april 2020 aflyst. 

De 99 tilmeldte virksomheder og organisationer er tilbudt eksklusiv tidlig tilmelding til næste afholdelse d. 27. oktober 2020. Der åbnes op for tilmelding for andre d. 22. april 2020. 

I mellemtiden henviser SDU til at virksomheder, der gerne vil have studerende til projekter eller praktikker i efteråret benytter sig af SDU Jobbank.
SDU har udviklet et sæt guidelines for oprettelse af profiler og opslag, således at det skulle blive nemt for virksomhederne at ramme studerende fra de ønskede ingeniøruddannelser. 
Guidelines kan ses/downloades her: https://bit.ly/39tftAA 

Opslag omkring projekter og praktik ligger gratis online i 365 dage og opslag om job/studiejob kan gratis ligge online i 30 dage.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Det Tekniske Fakultet inviterer til praktik- og projektdag næste gang d. 29. april 2020 kl. 12.00 - 15.30, hvor virksomheder og ingeniørstuderende møder hinanden for en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.

Samarbejde mellem virksomheder og ingeniørstuderende vægtes højt på Det Tekniske Fakultet, SDU, fordi det giver værdi for erhvervslivet og praktisk relevans i uddannelsen.

For at skabe dialog og netværk inviterer Det Tekniske Fakultet, SDU, derfor til Praktik- og Projektdag (PP-dag), hvor virksomheder kan møde alle deres studerende.

Typer af samarbejder kunne bl.a. være semester-, bachelor- og specialeprojekter, in-Company Project, ingeniørpraktik, afgangsprojekter samt studiejobs.


 >> Læs mere om PP-dag her