Grenzenløs Barcamp 2019

Information
Fredag 25. Oktober 2019
klokken 9.00 - 16.00
Mind Factory by ECCO - Martin Hammerichsvej 1, DK-6270 Tønder
Arrangementer
Kontaktperson:

Jesper Monsrud
jem@toender.dk
Tilmeld

Find nye samarbejdspartnere, få nye impulser og sparring eller pitch dine idéer til andre…

Er du iværksætter, selvstændig erhvervsdrivende eller innovativ ildsjæl og frisk på at udvide din horisont og dit netværk? Så kom til Grenzenløs Barcamp fredag den 25. okt. 2019, på MIND FACTORY by ECCO i Tønder.

Velkommen til vores første Barcamp på dansk side, hvor du kan udvide dit netværk på begge sider af grænsen, udveksle idéer, erfaringer og blive klogere på nye områder i dit (arbejds)liv. En Barcamp er en uformel videndelingskonference, en ‘non-konference’, hvor det er deltagerne, der kommer med indholdet og emnerne. Derfor er det en oplagt mulighed for at, få sparring på specifikke udfordringer, drøfte ideer, få nye impulser, blive motiveret eller bare inspirere hinanden. Barcamp-formatet er meget populært i Tyskland, hvor både iværksættere, studerende, erhvervsledere og virksomhedsejere samles i camps over hele landet.

Barcampen bliver modereret  af iværksætteren Ditte Madvig Evald, indehaver af U-Story. Hun arbejder med facilitering, empowerment og personlig storytelling.

Som kickstart på dagen kommer Helene Bak fra BRANDSTORM og fortæller om ”WHY” - hvad brænder du for? - OPLEVET VÆRDI” - hvad er det egentlig du sælger? Få viden, værktøjer og eksempler på hvordan og hvorfor WHY og oplevet værdi er vigtigt.

En rigtig barcamp indebærer selvfølgeligt også en fysisk bar! Vi afslutter dagen sammen i fredagsbaren, hvor der vil blive serveret en lækker drink fra livsstilsbutikken Brinksgaard – med eller uden alkohol.

På dansk, tysk eller et helt andet sprog?

Alle kan være med – en stor del af dagen bliver simultantolket og skulle der ellers være andre sproglige udfordringer, står det flersprogede team bag Fit4Jobs@WaddenC klar og hjælper gerne.


>> LÆS HELE INVITATION & PROGRAM

Yderlige oplysninger finder du løbende på www.f4j.dk og facebook.

Medarrangør er Wirtschaftsförderung Nordfriesland, Tøndermarsk Initiativet og Tønder Erhvervsråd.


Tilmelding
For at sikre jer den bedst mulige oplevelse, er der et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu. 
Tilmeldingsfristen er den 18.10.2019.