iAKADEMIET | Styr din indsats og få mest mulig ud af dig selv!

Information
Onsdag 22. Januar 2020
klokken 18.00 - 21.00
Allégade 15, 6270 Tønder
Arrangementer
Kontaktperson:

Jesper Monsrud, erhvervskonsulent, Tønder Erhvervsråd
jem@toender.dk
Tilmeld

Som iværksætter eller SMV-ejer skal man varetage mange funktioner, der er meget på spil, og det er dig, der sidder med viden og beslutninger.

Der er ofte stor hjælp at hente, når det handler om hjælp til de enkelte funktionsområder som finansiering, markedsføring, praktisk etablering, moms, skat og revision etc.

Men hvad med dig selv? Har du styr på, hvordan du prioriterer din egen indsats, og gør du det optimalt? Har du overblik over, hvor du får størst gevinst, og hvor dit input ikke står mål med output, og du evt. skal købe hjælp udefra?

På dette iAKADEMIET får du indblik i, hvad du bruger din tid på, og hvor du selv er stærkest. Du kommer til at kende dig selv bedre, arbejde med din egen prioritering af opgaver, og din egen energistyring. For skal du kunne tænke klart, være idérig og bevare overblikket, er det vigtigt, at du bliver så robust som muligt både fysisk og mentalt.

Der vil skiftevis bydes på oplæg og på opgaver, hvor du arbejder med de gennemgåede redskaber ud fra din konkrete situation.

Oplægsholder // Krestina B. Jeppesen, MindMatter.
Krestina er selvstændig konsulent med fokus på trivsel og performance på arbejdspladsen. Find Krestina på LinkedIn.

Arrangementet henvender sig til iværksættere og SMV-ejere.


Vi SES
iakademiet 5
Et gratis tilbud til potentielle og aktive iværksættere og SMV'ere

**Der vil være forplejning i form af en sandwich og drikkevarer ved arrangementet