Gratis kompetenceudvikling - Værtskab og service

Information
Mandag 20. Januar 2020
klokken 11.00 - 15.00
Martin Hammerichsvej 3, 6270 Tønder, Danmark
Arrangementer
Kontaktperson:

Mikkel Carlsen
mc@toha.dk
At være vært og skabe god service er ikke så ligetil, som man skulle tro. Derfor giver Tønder Handesskole(Kursuscenter), som en del af EU-projektet Fit4Jobs@WaddenC, muligheden for at lære mere om, hvordan du skaber gode oplevelser for dine kunder her i området.

Du vil få en forståelse af kulturelle forskelle, og du lærer mere om hvilke attraktioner, som eksisterer i regionens byer og den historik, som følger området omkring vadehavet. Der fokuseres også på dig og din virksomhed, så du ved, hvordan du skaber god service under hele kundens rejse, og hvordan du samarbejder internt for at skabe mersalg i din virksomhed.

  • 20. januar 2020 – Områdets historie og traditioner
  • 22. januar 2020 – Områdets historie og traditioner
  • 27. januar 2020 – Det gode værtskab
  • 29. januar 2020 – Den gode gæsteoplevelse
**Fra kl. 11.00 til 15.00**

OBS: Du har mulighed for at tilmelde dig tre forskellige kurser("Værtskab og service","Ledelse og udvikling af innovative processer" og "Turisme og markedsføring"), som er med til at udvikle dine kompetencer og styrke din virksomhed.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at tage et kig på https://www.toha.dk/kursus/om-kursuscentret/gratis-kursustilbud/

Tilmelding sker hos Heidi Borg. Kontakt hende på telefon 73734083 eller e-mail hj@toha.dk
**Kurserne er finansieret af EU-projektet Fit4jobs@WaddenC – som er en del af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere på www.f4j.dk.**