Gratis kompetenceudvikling - Ledelse og udvikling af innovative processer

Information
Mandag 24. Februar 2020
klokken 11.00 - 15.00
Martin Hammerichsvej 3, 6270 Tønder, Danmark
Arrangementer
Kontaktperson:

Mikkel Carlsen
mc@toha.dk
Forretningsplanen er grundstenen til din virksomhed, og det er vigtigt, at den understøtter din mission og vision. I dette kursus sætter vi fokus på dig, og hvordan du udvikler din forretningsplan.

Du kan lære mere om, hvordan du leder og udvikler innovative processer, så du aktivt arbejder med innovationskompetencer samtidig med, at du styrker din strategi og kommunikation.

  • 24. februar 2020 – Den dynamiske forretningsplan
  • 26. februar 2020 – Den dynamiske forretningsplan
  • 02. marts 2020 – Din virksomhed i fokus
  • 04. marts 2020 – Oplevelsesøkonomi
**Fra kl. 11.00 til 15.00**

Kurset bliver gennemført af Tønder Handesskole(Kursuscenter), som en del af EU-projektet Fit4Jobs@WaddenC.


OBS: Du har mulighed for at tilmelde dig tre forskellige kurser("Værtskab og service","Ledelse og udvikling af innovative processer" og "Turisme og markedsføring"), som er med til at udvikle dine kompetencer og styrke din virksomhed.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at tage et kig på https://www.toha.dk/kursus/om-kursuscentret/gratis-kursustilbud/ 

Tilmelding sker hos Heidi Borg. Kontakt hende på telefon 73734083 eller e-mail hj@toha.dk**Kurserne er finansieret af Fit4jobs@WaddenC – som er en del af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere på www.f4j.dk.**