Virtuelt Dansk Jobfair karrieremesse 2020

Information
Tirsdag 16. juni 2020
klokken 13.00 - 15.30
Online
Arrangementer
Kontaktperson:

Lars Frank-Larsen
[email protected]
Tilmeld
SDU afholder den 16. juni en virtuel karrieremesse for landets dimittender og virksomheder.

Her kan virksomheder møde nyuddannnede, der står klar til at bidrage il det offentlige og private erhvervsliv. SDU afholder den 16. juni en virtuel karrieremesse for landets dimittender og virksomheder. Her kan virksomheder møde nyuddannnede, der står klar til at bidrage til det offentlige og private erhvervsliv.  Det sker sammen med andre danske universiteter og afholdes virtuelt den 16. juni kl. 13.00 – 15.30 for alle landets kommende dimittender. 

Karrieremessen er en ekstra koordineret indsats fra universiteternes side, til at hjælpe de studerende godt på vej, og ligeledes give virksomhederne og organsationer en god mulighed for at komme i kontakt med de profiler som er relevante og virksomhederne mangler lige nu.
Alle er klar over at det er en speciel situation lige nu. Men har man ledige stillinger eller på jagt efter nye kompetencer til projekter og opgaver så er det en rigtig god mulighed for at skabe et match.

I invitation (som I kan downloade HER – nb. linket udløber 2/6) kan man læse meget mere om den virtuelle karrieremesse, praktiske informationer og tilmelding.
Ligeledes er det muligt at finde svar på de fleste spørgsmål omkring en virtuel messe via https://graduateland.com/da/article/category/virtual-career-fair-da