Seminar: Løsningssalg i praksis

Information
Onsdag 19. august 2020
klokken 8.00 - 10.30
Danhostel Esbjerg Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg
Arrangementer
Foredragsholder:
Tommy Langhoff - eXpand

Kontaktperson:

Mai-Britt Iversen - Business Esbjerg
mai@businessesbjerg.com
Tilmeld

Alle virksomheder – uanset størrelse - der sælger BtB eller BtC via forhandlere/distributører kan med fordel arbejde med Løsningssalg – eller Solution Selling - som salgstilgang frem for salg af produkter.

Mange virksomheder vil mene at de allerede sælger løsninger, men ofte er salgsarbejdet ikke struktureret derefter. De sjældne unikke sælgere kan sælge uanset hvad, men med effektivt Løsningsalg vil også den gennemsnitlige sælger bliver effektiv og succesfuld! Salg er en holdsport!

Så hvad ér Løsningssalg egentlig, hvad er potentialet og hvordan kan Løsningssalg implementeres i praksis i din virksomhed?

Seminaret foregår i en afveksling mellem inspiration og konkrete øvelser med udgangspunkt i cases og din virksomheds egen virkelighed.

Seminaret vil være relevant for alle som deltager i beslutningstagning og eksekvering af BtB salg, f.eks. ejer, adm. direktør, salgsdirektør, salgschef og salgskonsulenter.

Som underviser har vi hentet Tommy Langhoff fra virksomheden eXpand.

>> Læs mere om seminaret her 


PROGRAM

  • 8:00 - Morgenmad og registrering
  • 8:30 - Seminar
  • 10:30- Tak for i dag
PRIS
  • Medlem af Tønder Erhvervsråd: Gratis
  • Ikke medlemmer: 500,00 DKK
OBS: Skulle du være forhindret  i at deltage og ikke medler fra, opkræves der en no-show gebyr på 500,00,- DKK. Du vil modtage fakturaen efter afholdelsen af arrangementet. Du kan altid ændre din tilmelding ved følge linket i din bekræftelsesmail.

Seminaret afholdes i samarbejde med ProVarde og Business Esbjerg.