Workshop | Bæredygtighed og innovation

Information
Torsdag 17. september 2020
klokken 13.00 - 16.00
MIND FACTORY by ECCO Martin Hammerichsvej 1, 6270 Tønder
Arrangementer
Kontaktperson:

Kari Kleine
kleine@mci.sdu.dk 
Bæredygtighed og innovation af forretningsmodeller.
Bliv konkurrencedygtig ved at tænke bæredygtighed ind i din forretning
I denne workshop arbejder vi med bæredygtighed, som er en af nutidenscentrale udfordringer. Bliv fortrolig med bæredygtighedens tre dimensioner og lær, hvordan du med disse kan udvikle nye forretningsmodeller, fordi fokus på bæredygtighed giver dig nye muligheder for at skabe værdi for dine kunder. På baggrund af praksisnære eksempler fra hele verden får du indsigt i, hvordan konkurrencedygtighed og bæredygtighed kan udvikles hånd i hånd. Derudover får du mulighed for at opdage potentialet for bæredygtig innovation i din egen forretningsmodel og at udvikle første planer til at udnytte det.

Din ekspert
Kari Kleine er adjunkt for viden- og teknologitransferved Institut for Teknologi og Innovation(SDU). I sin forskning og undervisning fokuserer han påsamarbejdet mellem virksomheder og uddannelsesinstitutionersamt bæredytig innovation afforretningsmodeller. I forskellige forsknings- ogrådgivningsaktiviteter har han arbejdet sammenmed virksomheder som bl.a. Jungheinrich ogSiemens og med lokale erhvervsfremmeorganisationer.

Tilmelding
Tilmelding skal ske på mail til Kari Kleine: kleine@mci.sdu.dk senest 11. september 2020. Deltagelse er gratis.
OBS: Workshoppen afholdes på engelsk.

>> Læs mere om workshoppen her
sdu logo 1200x630
Fit4Jobs
Fit4Jobs@WaddenC er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den europæiske Fond for Regionaludvikling.