IværksætterDanmark | Fra forretningsidé til forretningsmodel

Information
Mandag 19. oktober 2020
klokken 16.30 - 18.00
ONLINE | 5 ONLINE FORLØB
Arrangementer
Kontaktperson:

Emil Ødegaard, Erhvervshus Hovedstaden
eoe@ehhs.dk
Kom godt fra start, eller bedst muligt videre, på dit iværksætter-eventyr.

Få indgående kendskab til konkrete, velafprøvede værktøjer til afklaring og planlægning, og et erfarent kig på dit udgangspunkt og dine muligheder. Få et overblik som også er i øjenhøjde med dine ressourcer, ambitioner og passion – et overblik, du kan handle på. Tag de afgørende, indledende store skridt ind på din vej fra god idé til god forretning.
Forløbet er en investering i dig og din virksomhed, så det koster kun din tid og virkelyst.

Du vil med forløbet: 
  • Få styr på de basale forretningskompetencer | Selskabstyper. Organisation og ledelse. Produkt/service-udvikling. Marked- og kundeanalyse. Salg og markedsføring. Finansiering og budgettering m.m.
  • Få tryk-testet din idé og hjælp til at opstille målsætninger. Få adgang til skræddersyet ekspertviden og et helt nyt peer-netværk at udveksle feedback med.
  • Få en grundig introduktion og gratis adgang til de bedste online-værktøjer til udvikling og styring af din nye virksomhed. Værktøjerne kan du naturligvis arbejde videre med, i en periode, efter forløbet.

Forløbet er et fagligt online kompetenceforløb 5 X 1,5 timer. Det foregår på mandage og onsdage kl. 16.30 fra d. 19 oktober til og med d. 2 november.

>> Se mere om forløbet, datoer for online sessionerne og tilmelding