Netværkskonference | Optimering af bæredygtig fødevareproduktion

Information
Onsdag 21. oktober 2020
klokken 13.00 - 16.00
Billundvej 3, 6500 Vojens
Arrangementer
Kontaktperson:

Britta Tästensen
blt@ehsyd.dk
Minikonference for dig, med interessen for en bæredygtig optimering i fødevareproduktioner og udfordringer forbundet med dette. 

På vegne af partnergruppen for Positively Produced inviterer Erhvervshus Sydjylland til en mini-konference om, hvordan vi kan arbejde med optimering af bæredygtig fødevareproduktion og hvordan vi kan udbrede denne udvikling. Det sker i Erhvervshus Sydjylland i Vojens d. 21. oktober 13.00 – 16.00

Formålet med konferencen er at udvide projektets netværk samt at bruge dagens outcome fra diskussioner og dialoger i vores fremtidige udviklingsarbejde. 

Program:
13.00
- Velkommen og introduktion til projektets fremskridt + quiz
13.40
- Oplæg ved Leif Jørgensen, direktør hos Naturmælk
14.05
- Oplæg ved Marie Jeng, stifter og direktør for Koalition
14.30
- Fælles diskussion
15.00
- Pause
15.15
- Workshop
16.00
- Afslutning og mulighed for networking

Vært for konferencen er udviklingsprojektet Positively Produced med 11 danske og tyske partnere, der samarbejder om at udvikle og udbrede bæredygtig fødevareprincipper.

OBS: Grundet Covid-19 afholdes konferencen i mindre omfang, for at forholde os til de gældende regler – det betyder, at der vil der være rum til endnu mere netværksdannelse samt mulighed for gode og værdiskabende diskussioner. Der holdes løbende øje med retningslinjerne og Erhvervshuset er klar til at omstille til digitale platforme, hvis dette skulle blive nødvendigt. 

Tilmelding
Vil du gerne tilmelde dig konferencen eller har du nogle spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte Britta Tästensen på mail:blt@ehsyd.dk eller tlf: +45 61 88 46 71.

>> Læs mere om konferencen og se hele programmet her