Fire priser på højkant

Traditionen tro byder efteråret på en række prisuddelinger, hvor lokale ildsjæle og erhvervsdrivende hædres for deres store indsats. Sidste år skete det for første gang ved et stort awardshow, hvor Den Sociale Virksomhedspris og Erhvervsprisen blev uddelt.

Awardshowet var en så stor succes, at det nu får vokseværk. I år uddeler arrangørerne af awardshowet - Tønder Kommune og Tønder Erhvervsråd - således hele fire priser.

- Opbakningen var stor og feedbacken var ikke til at tage fejl af: Awardshowet var en succes. Derfor gentager vi det i år, hvor vi glæder os til at invitere indenfor til en festlig aften. En aften, hvor vi med fire meget forskellige priser hædrer vores lokale erhvervsliv, udtaler borgmester Henrik Frandsen.

De fire priser tæller kendinge som Erhvervsprisen og Den Sociale Virksomhedspris, men omfatter også de nystiftede priser Ungeprisen og Iværksætterprisen, som i år uddeles for første gang.

Minister lægger vejen forbi
Til at kaste glans over awardshowet vil der være et oplæg af beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen. Han vil give sit syn på, hvordan vi skal udnytte det økonomiske opsving til at sikre, at alle får en rolle på arbejdsmarkedet.

- Vi er meget glade for aftenens program, og vi glæder os til at hylde det lokale erhvervsliv og høre beskæftigelsesministerens oplæg. Ministerdeltagelsen viser blot, at vi i Tønder Kommune - trods vores geografiske placering - har et initiativrigt og nytænkende erhvervsliv, som tiltrækker opmærksomhed langt ud over kommunegrænsen, udtaler Vækstråd Tønders erhvervs- og udviklingsdirektør Lene Grønning.

Awardshowet afholdes på ECCO Conference Center tirsdag den 13. november klokken 17.00-20.15.

>> Se mere om Awardshowet og tilmeld dig her