brinksgaard

Livstilsbutikken Brinksgaard i Rørkær giver Tønder Erhvervsråds medlemmer et særligt tilbud på deres egenproducerede rom og gin:

>> 1x Sort Sol Rom, 1x Sort Sol Gin samt 7x Tranebær Tonic til 899 kr. (Normalpris 989 kr.) <<


Skriv en mail med antal og koden: #MedlemTilMedlem til brinksgaard@brinksgaard.dk

SORT SOL GIN: Brinksgaards Sort Sol gin er en håndlavet gin baseret på traditionelle opskrifter og godt håndværk. Denne gin har efter destillering trukket i aroniabær, som siges at være et af verdens sundeste bær pga. det høje indhold af antioxidanter og vitaminer. 

De lokale aroniabær indeholder i det hele taget en række sunde stoffer som er godt for hjerte og blodkar.
Disse bær indikerer, at stæreflokkene mellemlander i marsken og fouragerer og blandt andet for næring fra aroniabær. Serveres med tranebær tonic og appesinskal og masser af is.

SORT SOL ROM: Grundrommen er en 12 års solera rom fra den dominikanske Republik og indeholder 40% alkohol. Rommen lagres på sherryfad - vi har tilsat sukkertang fra marsken, sukkerrørs sirup og tonka bønne, som indikerer stærefoder samtidig med at tonka bønnen afgiver en mild smag af vanilje.
Stærens evne til at nedbryde alkohol er 14 gange så effektiv som hos mennesker, og denne egenskab kommer især ungfugle til gavn, da frugter og bær er en vigtig del af deres føde. Frugter og bær indeholder alkohol når de gærer.

>> Se flere produkter og læs mere om Brinksgaard her