De populære internationale coworking dage får fast månedlig mødedag

Det er efterhånden fjerde gang, der inviteres til international coworking i Tønder, og initiativtager Ditte Madvig Evald har besluttet, at cowork dagene skal have faste mødetider. Der afholdes derfor international coworking dag hver sidste onsdag i måneden, hos MIND FACTORY by ECCO i Tønder. 

- Sidst var vi 8 ildsjæle, der mødtes på kryds og tværs af landegrænser og arbejdsområder. Både iværksættere og folk med ordinære jobs. Det var et miks, der gav ekstra god energi til dagen. Vi gik alle hjem med noget, som vi ikke havde forventet, også var der endda også plads til et par aktive pauser undervejs, lyder det fra Ditte Madvig Evald.

Næste Internationale Coworking dag bliver den 27. februar, og interessen er allerede stor. Dagen starter med frokost i EUC SYDs kantine kl. 11.30, og der vil i løbet af eftermiddagen være rigelige mængder kaffe og the. Frokosten samt forplejningen undervejs er sponsoreret af Tønder Erhvervsråd. 

FAKTA
Iværksætterarbejdsdagene blev startet i marts 2018 af Ditte Madvig Evald gennem iværksætterfællesskabet Idéklubben. Idéen bag var en ugentlig fast fælles arbejdsdag for iværksættere, freelancere, selvstændinge og andre, der arbejder meget alene, hvor man ikke har kollegaer man kan sparre, idéudvikle, arbejde og holde kaffepauser sammen med. Coworking er den internationale version af iværksætterarbejdsdagene, hvor man mødes med ligesindede på tværs af grænsen. 

Tønder Erhvervsråd står for frokost og kaffepauser, og MIND FACTORY by ECCO og skolerne på campus lægger lokaler til. 

>> Se mere om den Internationale Coworking dag den 27. februar