DE TRE FINALISTER ER FUNDETTønderErhvervsråd-Pris15-RGB 
Dommerkomiteen har udvalgt de tre virksomheder/personer, som de mener, er de rette til at vinde Erhvervsprisen 2015. Og det er nu, at du har mulighed for at bestemme, hvem af de tre, der skal løbe med prisen. 

De tre finalister er:
  • Kjelkvist v. Bo Kjelkvist
  • Skærbæk Fritidscenter v. Søren Hansen
  • Made by Holt v. Edith Lund Holt
Der var kommet rigtig mange gode ansøgninger, og der er ingen tvivl om, at der i Tønder Kommune findes mange ildsjæle og virksomheder, der er med til at skabe engagement og sikre vækst i det lokale erhvervsliv. Men dommerkomiteen fandt, at de 3 finalisters indsats var særlig bemærkelsesværdig og fortjente en finaleplads.

Vinderen af Erhvervsprisen kan ikke kun pynte sig med den flotte titel, men vinder også en pengepræmiere på 10.000 kr., der er sponsoreret af Sparekassen Bredebro, et diplom og en vandrepokal, hvor virksomhedens navn vil fremgå. 

Du bestemmer, hvem der skal løbe med prisen
De tre finalister og indstillingen vil blive præsenteret på årets store erhvervsarrangement den 09. november, og det er deltagerne på dagen, der bestemmer, hvem der skal vinde Erhvervsprisen 2015. Der vil efter præsentationen af finalisterne blive stemt om, hvem der skal vinde, og du har derfor mulighed for at hjælpe din favorit på vej ved at møde op og stemme.
Der er lagt op til en spændende aften, hvor det ikke kun er vinderen af Erhvervsprisen, der skal findes. Thomas Ørting Jørgensen, bestyrelsesformand på Rømø Havn, holder et oplæg omkring Rømø Havn som Offshore Service Base og vækstmotor for Tønder-egnen, og derudover er Tønder Erhvervsråd vært ved lækker mad samt hyggelig social networking. 

>> Se mere om programmet og tilmeld dig

Bag om Erhvervsprisen
Erhvervsprisen blev til, da vi i Tønder Erhvervsråd ønskede at sætte fokus på de virksomheder, der gør en ekstraordinær og bemærkelsesværdig indsats i forhold til skabelsen af vækst og engagement i det lokale erhvervsliv. Prisen overrækkes til en virksomhed eller person fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt er med til at bidrage til skabelsen af vækst og innovation, og der tør at sætte overliggeren højt. 
>> Se mere om Erhvervsprisen her