Dommerkomiteen har udvalgt de tre virksomheder, som de mener, er de rette til at vinde Erhvervsprisen'20.  

Juryen bestående af bestyrelsesmedlemmerne i Tønder Erhvervsråd  har skulle angive, hvilke kandidater der skulle udgøre finalefeltet til at vinde Erhvervsprisen’20. Tønder Erhvervsråd kan nu afsløre, hvem dommerkomiteen har udvalgt til finalen. Tønder Erhvervsråd kan nu afsløre, hvem dommerkomiteen har udvalgt til finalen.

De tre finalister er:
  • SP Leasing, Steffen Petersen
  • Salon M, Mette Lund Thomsen
  • KALB ApS, Kirsten von Wildenradt og Marianne Rosalie Kalb
Danske Bank som sponsor af Erhvervsprisen'20
Vinderen af Erhvervsprisen'20 kan ikke kun pynte sig med den flotte titel, men modtager en flot pengepræmie på 10.000 kr. sponsoreret af Danske Bank Tønder, et diplom samt en vandrepokal, hvor virksomhedens navn vil fremgå.
"I Danske Bank er vi i år særlig glade for, at være hovedsponsor for årets Erhvervspris og på den måde være med til at give en fortjent hyldest til en stærk lokalforankret virksomhed i udvikling," udtaler Nis Peter Thyssen, filialdirektør i Danske Bank Tønder. 

Afstemningen foregår blandt medlemmerne i Tønder Erhvervsråd. 
Medlemmerne bestemmer, hvem der skal løbe med prisen. De tre finalister vil blive præsenteret i uge 47, hvor der vil blive vist præsentationsfilm af finalisterne på Tønder Erhvervsråds Facebook-side. Medlemmerne i Tønder Erhvervsråd vil få tilsendt et link til afstemning, hvor de kan stemme på deres favorit til at vinde Erhvervsprisen'20. De har fra den 16. november til 20. november kl. 12.00 til at afgive deres stemme. Vinderen af Erhvervsprisen vil blive afsløret på Tønder Erhvervsråds facebookside i den virtuelle Awardweek i uge 48.

Har du som medlemsvirksomhed ikke modtaget et afstemninglink, så kontakt Rie Holm Madsen på [email protected] eller tlf. 23 99 98 39

>> Se præsentationsfilmen af de 3 finalister her

>> Læs artiklen fra JV her