Digital Team Tønder står klar til at hjælpe din virksomhed igennem en digital transition.

Digital Team Tønder er en gruppe af lokale virksomheder, som står klar til at hjælpe dig, der vil udvikle din forretning eller starte virksomhed på de præmisser, som vores ”nye” online virkelighed dikterer. 

Takket være teamets kompetencer bliver du, som erhvervsdrivende, afklaret og får rådgivning i forbindelse med en digital transition. Teamet består af lokale virksomheder, som har ekspertiser indenfor digitalisering, SoMe, kommunikation, online handel, IT, lyd, billeder, video mv.

Alle kan gøre brug af Digital Team Tønder og har således en række specialister til rådighed til lige netop din virksomheds digitale behov.

Digital Team Tønder står parat og er samstemmigt klar til at løfte opgaven i din virksomhed sammen med dig. 

Bliv en del af Digital Team Tønder
Arbejder din virksomhed indenfor digitalisering, SoMe, kommunikation, online handel, IT, lyd, billeder, video mv. og vil være en del af Digital Team Tønder? Så kontakt os gerne på erhverv@toender.dk 

Dine Digitale Eksperter: 
(Klik på logoet for at læse mere om virksomhedens kompetencer)

Ballum It rykker ud, når du har brug for hjælp - Hurtig og effektiv service til erhverv, landbrug og private. Vi hjælper med alt indenfor web, teknik og digital skiltning. Sikker og billig problemknusning, også via fjernforbindelse

BL Grafisk er en grafisk allround virksomhed med mere end 25 års erfaring i markedføring. Vi er dygtige og kreative og leverer et bredt program indenfor markedsføring lige fra layout og tryk af forretningstryksager til webløsninger og reklameartikler

Når du booker en fotosession med Jane Ohlsen, så får du en professionelt uddannet fotograf, som sætter en stor ære i at tage de aller bedste fotos, som tager udgangspunkt i dine ønsker. Det er vigtigt for mig, at du som kunde er tryg og har en positiv oplevelse

GigRec Productions laver alt indenfor lydproduktion. Afvikling og udlejning af udstyr til alle events hvor lyd indgår. Vi har eget lydstudio og arbejder med alle størrelser arrangementer. Vi tilbyder rådgivning omkring eller udførelse af installationer, lyd ved filmproduktion og nyest: streaming af både lyd og film fra små møder til store drive-in arrangementer.

HelloYou hjælper små og store virksomheder med at skabe og udvikle deres visuelle identitet og med at finde ind til virksomhendens kerneværdierne og fastholde den rød tråd i den visuelle kommunikation. Dét giver styrke, troværdighed og genkendelighed -når tryksager, hjemmeside og SoMe viser, hvad virksomheden står for

HOT skilte & reklamer laver alt inden for bilreklamer, tekstiltryk, tryksager, vinduesreklamer, flag og mange andre reklameartikler.

ITAGIL er et IT drift- og konsulenthus, og vi har i mere end 20 år haft fornøjelsen af at være ekstern IT-afdeling formange små og mellemstore virksomheder. Vi er specialister i at drifte og optimere IT i forhold til den enkelte virksomhed, så deres IT understøtter forretningen på optimal vis.

Jysk Fynske Medier er en moderne - og i øvrigt Danmarks næststørste - mediekoncern. De lokale ugeaviser; Ugeavisen Tønder, Midtsyd og Digeposten samt det lokale dagblad JydskeVestkysten Tønder er den del af Jysk Fynske Medier.

KALB er kommunikation med hjerte og hjerne. Hos KALB udvikler vi kreative koncepter, gør kunst ud af kaos, finder kammertonen i kriser, og skaber en kavalkade af knivskarp kommunikation. Vi er et bureau af mennesker, for mennesker

Lavii Media fortæller din virksomheds historie gennem medieproduktion til erhverv såvel som private kunder. Skal du have lavet en film? Lavii står gerne for det hele. Fra koncept til aflevering.

Hos Meresalg Marketing har vi en sund og forandringsskabende tilgang til markedet. Vi skaber egen succes gennem kundens og opbygger varige relationer baseret på tillid. Det er vigtigt, at vi udvikler os og lærer nyt. Således indfrier vi en fælles mission om at gøre en synlig forskel i søgeresultaterne(Google) blandt samtlige cases, som vi har indflydelse på.

Radio Globus krydrer hverdagens trivialiteter med kreativ og dynamisk underholdning for de friske. Vi leverer masser af humor, nutidens hitmusik, sport, vejret samt lokale- og landsdækkende nyheder. Radio Globus er Syd- & Sønderjyllands førende lokalradio mht. LIVE-udsendelser fra lokationer i hele vort dækningsområde.

Radio Tønder er placeret på Vestergade 74 i Tønder og er Tønders første lokale radio nogensinde. Radio Tønder er en kommerciel radio, hvor der sendes via nettet 24 timer i døgnet

Reklamehuset Persang leverer alt indenfor gave- og reklameartikler. Vi beskæftiger os med tampon- og serigrafisk produktion, serigrafi samt skilte og bil dekorationer.

SETOFF Marketing udfører markedsføring med indsigt, ideer og involvering med mere end 25 års erfaring i reklamebranchen. Vi arbejder med udgangspunkt i Flensborg og Kolding primært indenfor Business-to-Business og kommunikation for virksomheder og organisationer i Sydjylland og Nordtyskland

Tinglev Bogtrykkeri er grafisk leverandør, rådgiver og sparringspartner for virksomheder, når det drejer sig om reklameartikler, visuel identitet og tryksager. Vi rådgiver, designer og trykker i eget hus – det giver en unik fleksibilitet. Vi lytter, tager ansvar og bidrager altid med gode råd og ideer - og her er en aftale en aftale!

Tønder Foto - De bedste billeder af de særlige øjeblikke, som Bryllupsfotografering, Vielsesfotografering, Børnefotografering mm. Jeg har en stor passion for fotografering og jeg elsker at få folk til at smile. Et fotografi er et minde for livet og er et specielt øjeblik. Derfor har jeg hjertet med når jeg fotograferer.

U-story fokuserer på den personlige fortælling. Jeg tilbyder personlige virksomhedsportrætter både på skrift eller autentisk film, der viser hvem hjertet og hjernen bag virksomheden er. Jeg rådgiver også indenfor kommunikation på bl.a. sociale medier og pressemeddelelser. Har du brug for en relationsskabende facilitator, så sig til.

Hos VK Data har vi et dedikeret team af medarbejdere klar til at hjælpe dig og din virksomhed - både med køb og support. Du slipper derfor for IT-bekymringerne, og vi optimerer og udvikler din forretning. Kompetent rådgivning er et centralt udgangspunkt for alle vores løsninger.

WNB er en moderne IT-Virksomhed, med fokus på hosting, softwareudvikling, digitalisering og procesoptimering.Vi kan hjælpe dig med at digitalisere og optimere din virksomhed på alle fronter, ikke kun inden for IT.

Interesseret?

Kontakt Marianne for en god snak.
Marianne Caroline Andersen
74 92 93 97
29 17 86 92