Det er et anerkendt faktum, at automatisering og brugen af robotter er med til at fastholde og skabe jobs i Danmark. Nu er der kommet en herlig tendens, hvor vi ser at virksomheder trækker produktionen hjem fra lavtlønslandene eller helt undlader at outsource for i stedet at automatisere og beholde produktionen i Danmark. Konsekvensen er, at flere af disse virksomheder ansætter flere folk i helt nye stillinger.

Ved at virksomheder automatiserer og indfører robotteknologi bliver de mere konkurrencedygtige, udvider deres produktion og ansætter nye medarbejdere til at vedligeholde og udvikle virksomhedens moderne produktionsanlæg. Den øgede produktion betyder nyansættelser, også i andre områder end i selve produktionen, f.eks. i salg og marketing, service og logistik. Ligeledes skabes der afledte arbejdspladser hos virksomhedernes underleverandører samt hos de integratorvirksomheder, der fremstiller robotanlæg eller leverer teknologikomponenterne til robotanlæggene.

DIRA Roadshow viser vejen

DIRA (Dansk Robot Netværk) mener, at dette er så vigtigt, at det ikke kan ignoreres. Derfor kan du i uge 47 møde robotterne og ikke mindst menneskerne bag de løsninger, som allerede i dag fastholder og skaber danske industriarbejdspladser hos mange danske virksomheder. Har du en proces i tankerne, som du overvejer at automatisere? Er du på udkig efter, hvordan du trækker produktiviteten tilbage i egen fold? Er du nysgerrig på fremtidens løsninger? Eller mangler du blot inspiration? Så skal du besøge DIRA Roadshow. Her vil du kunne få inspiration og sparring fra de personer i Danmark, der har mest erfaring med automatisering og robotter. Book derfor nu tid i din kalender og tilmeld dig til DIRA Roadshow, når de kommer til Aabenraa.

Læs mere og tilmeld dig her