Lene Grønning har valgt at stoppe som erhvervs - og udviklingsdirektør i Vækstråd Tønder, efter der er kommet nye love omkring turisme og erhverv.

Ved årsskiftet trådte en ny lov i kraft - samtidig med, at en ny lov om dansk turisme og Visitdenmark så dagens lys. 
Lovændringerne betyder, at der er på landsplan er kommet en ny måde at organisere erhvervsfremmeområdet og turismeområdet på, og det har fået direktør for Vækstråd Tønder, Lene Grønning, til at opsige sin stilling. 

- Med den nye lov er der sket mange ændringer i forhold til de opgaver, jeg gik ind til, da jeg sagde ja til at blive direktør i Vækstråd Tønder. Den nye struktur afspejler ikke mine kompetencer, og derfor har jeg valgt at søge nye udfordringer. Beklageligvis betyder det, at jeg forlader Tønder Kommune samt de mange gode mennesker, som jeg har lært at kende via mit arbejde i den tid, som jeg har boet i og arbejdet i Tønder, siger Lene Grønning, der stopper den 15. marts. 

Borgmester Henrik Frandsen siger, at han beklager - men respekterer - Lene Grønnings beslutning om at fratræde. 

- Jeg vil gerne sige Lene Grønning mange tak for den tid, hun har siddet i spidset for Vækstråd Tønder. Med hendes afgang mister vi en stor kompetence. Men jeg vil ønske hende held og lykke fremover, siger Henrik Frandsen.

Lene Grønnings opsigelse giver anledning til, at Vækstråd Tønder vil sætte sig sammen og finde ud af, hvad der skal ske fremadrettet, ligesom Erhvervsrådet skal se på, om der skal ansættes en ny direktør.

>> Se hele pressemeddelelsen fra Tønder Kommune her 

>> Læs artiklen fra Jydskevestkysten her