Vil du gerne styrke dit salg ved at eksportere til Tyskland – Danmarks vigtigste eksportmarked? 

Med Tønders grænsenære placering har vi i kommunen tradition for at kunne begå os i Tyskland både kulturelt og sprogligt. Vi har stor viden om de tyske erhvervsmæssige forhold og forretningskulturer og kan lukke døre op i Tyskland.  

Det grænseoverskridende samarbejde har høj prioritet i Tønder Erhvervsråd og Tønder Kommune. Tønder Erhvervsråd er specialiseret i at forbinde danske og tyske virksomheder og skabe netværk på tværs af den dansk-tyske grænse. 

Tønder Erhvervsråd tilbyder gratis eksportvejledning til Tyskland. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds individuelle situation, når vi sammen kigger på din virksomheds muligheder for eksport. Ofte inddrager vi specialister fra Udenrigsministeriet og Erhvervshus Syddanmark. Udover disse, har din virksomhed mulighed for at komme i kontakt med eksterne konsulenter og rådgivere fra Tyskland via vort netværk.

Ved hjælp af vor adgang til specialværktøjet VækstHjulet til Internationale kunder, hjælper vi dig med at træffe beslutninger om hvordan du skal trænge ind på det tyske marked.


CB

Interesseret?

Kontakt Carsten for en god snak.
Carsten Borg
74 92 97 62
61 19 95 08