Med Tønders grænsenære placering har vi i kommunen tradition for at kunne begå os i Tyskland både kulturelt og sprogligt. Vi har stor viden om de tyske erhvervsmæssige forhold og forretningskulturer og kan lukke døre op i Tyskland, der er EU’s største marked.
De dansk-tyske relationer har rødder langt tilbage, og den seneste tids intensivering af samarbejdet mellem aktører på begge sider af grænsen er født i en politisk bevågenhed og med et stærkt gensidigt ønske om at styrke relationerne. Inden for den seneste tid har vi i tæt samarbejde med Tønder Kommune satset kraftigt på udbygning af det grænseoverskridende samarbejde og øget fokus på virksomhedssamarbejde og eksport.

House of Exporters
House of Exporters er stedet, hvor virksomhederne kan søge svar på alle spørgsmål, som de burde have omkring eksport. Det er stedet for virksomheder, der ønsker at etablere sig med henblik på samhandel mellem Skandinavien og Tyskland. Her får du mulighed for en personlig og direkte kontakt med rådgivere og fremtidens dansk-tyske samarbejdspartnere og netværk.

>> Se mere om HOUSE OF EXPORTERS

House of Exporters er dit naturlige førstevalg, når du arbejder eller overvejer at arbejde med eksport. Hvad enten din virksomhed er lille eller stor, etableret eller bare interesseret, så er vi dit næste skridt til at skabe succes med eksport. Her kan du se en oversigt over de vejledningstilbud, som vi har i House of Exporters:

  • Individuel vejledning
  • Eksportvejledning
  • Etableringsvejledning
  • Skabelse af netværk
  • Individuel vejledning fra tilknyttede rådgivere fra vores netværk
  • Regelmæssige in-house træffetider for eksterne konsulenter som fx Danmarks eksportråd og Væksthuset
  • Kompetenceudvikling

Interesseret?

Kontakt Carsten for en god snak.
Carsten Borg
74 92 97 62
61 19 95 08