Tønder Erhvervsråd samler alle tilbud til hjælp og vejledning for etablerede virksomheder og iværksættere under ét. Det giver et fuldt overblik over tilbud og erhvervsservices, hvad enten det drejer sig om at starte, drive eller udvikle virksomheden. Med sammenlægningen lanceres et nyt koncept, iAkademiet, der er et tilbud for alle potentielle og aktive iværksættere og SMV'ere. iAkademiet har første arrangement den 02. maj, hvor vi dykker ned i junglen af sociale medier.

Tidligere var Ideakademiet Tønder Erhvervsråds indgang, og det overordnede ”univers” for iværksætteri i kommunen, men nu samles alt under Tønder Erhvervsråds platform.

- Det giver rigtig god mening, at vi samler alt under én via Tønder Erhvervsråd. Vi har rigtig mange gode tilbud til iværksættere og etablerede virksomheder i kommunen.  Med én indgang kan virksomheder og iværksættere få et hurtigt overblik og hurtig hjælp til at finde præcis de tilbud, de kan bruge, hvad enten de mangler hjælp til at starte, drive eller udvikle virksomheden, siger Jesper Monsrud, iværksættervejleder i Tønder Erhvervsråd.

Caféakademiet, der ligeledes var et koncept i Ideakademiets univers, skifter navn til iAkademiet. Der er ikke kun tale om et navneskift, men selve konceptet bliver også tilpasset behovet hos iværksættere. 

- iAkademiet skal ses som en finpudsning af det nuværende koncept, hvor der lægges endnu mere op til inspiration mellem og inddragelse af deltagerne – det handler nemlig, i lige så høj grad, om at dele viden og erfaring med hinanden, lyder det fra Jesper Monsrud, iværksættervejleder i Tønder Erhvervsråd.

Hav mobilen klar og mød os iAkademiet
iAkademiet afholder første arrangement den 02. maj, hvor vi tager et dyk ned i junglen af sociale medier.

- Der findes et utal af sociale medier, og det kan hurtigt blive forvirrende at finde ud af, hvilket medie man skal vælge for at gøre sin virksomhed synlig. Derfor har vi inviteret Kirsten von Wildenradt fra Kalb pr & kommunikation til at holde et oplæg om netop det, siger Jesper Monsrud, iværksættervejleder i Tønder Erhvervsråd.

Der vil til arrangementet især være fokus på Instagram, men deltagerne vil få en forståelse for alle de mest populære sociale medier lige nu. Både iværksættere og etablerede virksomheder er velkomne, og det er gratis at deltage i arrangementet.  

>> Se mere om arrangementet og dyk ned i junglen med os 

FAKTA
Ideakademiet så dagens lys i 2013 og startede som et EU-socialfondsprojekt og var et uddannelsesforløb for iværksættere. Ideakademiet blev senere hen et brand og konceptet omkring Tønder Erhvervsråds iværksætterindsatser.
Nu samles alt igen under Tønder Erhvervsråd for at samle tilbud og erhvervsservice i kommunen og gøre det lettere for iværksættere og virksomheder at finde frem til, hvilke tilbud de kan benytte sig af, og hvor de kan få hjælp og vejledning til at starte, drive eller udvikle virksomheden.

Kontakt gerne Jesper Monsrud, hvis du har spørgsmål. Han vil gerne gøre dig klogere. Du fanger ham på mobil 20 55 01 73 eller jem@toender.dk