I år er der kommet endnu et skud på ”prisstammen”, nemlig Initiativprisen'19

Initiativ prisen 19

Sidste års awardshow var så stor en succes, at konceptet endnu engang får vokseværk. Dette skyldes at arrangørerne af Awardshowet - Tønder Kommune og Tønder Erhvervsråd - for 2. år i streg kommer med en ny pris. Sidste år var første gang Iværksætterprisen og Ungeprisen blev uddelt og dette med stor opbakning. I år er der kommet endnu et skud på stammen, nemlig Initiativprisen'19, således bliver der uddelt hele fem priser.

- Med initiativprisen ønsker Tønder Erhvervsråds bestyrelse at hædre det gode erhvervsmæssige initiativ, det nyskabende og det innovative, der er med til at sætte dagsordenen positivt. Det kan være den lille nyskabende idé i virksomheden, men det kan også være hvor man i fællesskab går sammen om at udvikle. Det er bestyrelsen der udpeger vinderen, og ønsket er, at hædre kreativitet og gode løsninger, lyder det fra direktør for Tønder Erhvervsråd Keld I. Hansen

Netop det at tage nyskabende og innovative initiativer vægtes højt ved Initiativprisen og dette bliver understreget ved udvælgelseskriterierne. 

Tønder Erhvervsråds bestyrelse står bag prisen og præmien på 5.000 kr.
Vinderen af Initiativprisen'19 vinder foruden den flotte titel og hæder, en pengepræmie på 5.000 kr. Det er Tønder Erhvervsråds bestyrelsesmedlemmer, i form af deres virksomheder, der har valgt at sponsorere prisen og hylde et ekstraordinært initiativ. Bestyrelsesmedlemmerne har fingeren på pulsen og er med ude i marken i deres daglige arbejde i deres virksomhed. De ved hvad der rør sig og har en bred geografisk berøringsflade over hele kommunen.

- Med initiativprisen ønsker bestyrelsen i Tønder Erhvervsråd at sætte fokus på den merværdi, det skaber for os alle i Tønder kommune, når nogen tager initiativ til nytænkning, kreativitet og innovation. Vi ønsker at hædre den enkeltperson, virksomhed eller organisation der tør leve drømmene ud, siger Bo Kjelkvist, formand af erhvervsrådets bestyrelse. 

FAKTA:
Årets Initiativpris gives til en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som i det forgangne år har ydet et ekstraordinært initiativ, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Tønder Kommune og/eller branding af Tønder Kommune. Prisens formål er at sætte fokus på de virksomheder, som har gjort en ekstraordinær indsats, dels i egen virksomhed og dels for lokalområdet.

Hvem kan vinde?
Alle virksomheder, uanset medlemsskab i Tønder Erhvervsråd, kan udpeges til initiativprisen, og dette gælder alle virksomheder uanset størrelse eller branche. Bestyrelsesmedlemmerne kommer selv med forslag til kandidaterne. 
Kandidatemnerne bliver herefter gennemgået af en dommerkomite, der udvælger den endelige prismodtager. Dommerkomitéen vil være bestående af bestyrelsesmedlemmerne i Tønder Erhvervsråd. Vinderen bliver offentliggjort og præsenteret sammen med Erhvervsprisen’19 og Iværksætterprisen’19 ved årets Awardshow den. 19. november. 


Invitationen til Awardshow’19 vil snart blive udsendt.