Som medlem i Tønder Erhvervsråd har du mulighed for at deltage i Erhvervsklubben og skabe netværk til vækst og udvikling af din virksomhed.

Erhvervsklubben vil i 2018 tage et nyt og spændende skridt for at skabe endnu mere netværk og business for dig som medlem. Derfor vil vi gerne byde alle vores medlemmer med til morgenmødet i TM Tønders Erhvervsklub, der afholdes den 19. januar kl. 07.30-09.00. Mødet vil være startskuddet til en række morgenmøder, hvor både medlemmer af Tønder Erhvervsråd og TM Tønders Erhvervsklub vil kunne deltage, og der er derfor skabt et solidt grundlag for at skabe endnu mere business og networking på tværs.  

>> Se invitationen og programmet for mødet her 

På møderne vil du få et fagligt indspark fra enten fra en lokal virksomhed eller en oplægsholder. Kort sagt får du ved at deltage på møderne:
  • faglig inspiration
  • sparring
  • netværk med lokale virksomheder på tværs af branche.

Hvem kan deltage?
Erhvervsklubben er for kun for selvstændige medlemmer i Tønder Erhvervsråd fra såvel store og små virksomheder og på kryds og tværs af branche.
Skulle du være i tvivl om dit medlemskab, er du velkommen til at kontakte Marianne Jørgensen på majo1@toender.dk eller 29 17 86 92.

Mødet den 19. januar er derfor kun for medlemmer af TM Tønders Erhvervsklub og selvstændige medlemmer i Tønder Erhvervsråd.

Interesseret?

Kontakt Marianne for en god snak.
Marianne Jørgensen
74 92 93 97
29 17 86 92