Vi åbner nu op for indstilling af kandidater til Erhvervsprisen'17.
Erhvervsprisen overrækkes til en virksomhed eller en person fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt er med til at bidrage til skabelsen af vækst, visioner og innovation. Virksomheden eller personen tør at forny sig og lader sig ikke begrænse af, hvad man gjorde, men tør skabe værdi ved at tænke nyt, tør have visionen omkring vækst og tør at sætte overlæggeren højt og gøre en forskel for lokalområdet. 

Vinderen vil blive udnævnt i forbindelse med årets store erhvervsarrangement den 15. november, og selve erhvervsprisen består af: 
  • En pengepræmie sponsoreret af Sydbank
  • Et diplom
  • En vandrepokal

Indstil din kandidat, mød op og stem
Alle kan indstille kandidater til prisen, og alle virksomheder uanset størrelse eller branche kan indstilles. Kandidatemnerne vil blive gennemgået af Tønder Erhvervsråds dommerkomite bestående af bestyrelsesmedlemmerne i Tønder Erhvervsråd. Der udvælges 3 kandidater, som skal "kæmpe" om prisen ved et stort erhvervsarrangement for erhvervslivet i Tønder Kommune, der finder sted den 15. november. Her er det de fremmødte virksomheder, der stemmer om, hvem der skal vinde prisen. Man skal være medlem i Tønder Erhvervsråd for at have stemmeret. 

Indstil din kandidat
Kender du en virksomhed, der bør hædres med Erhvervsprisen'17, så indstil din kandidat allerede nu. 
Indstillingsperioden løber frem til fredag den 13. oktober klokken 12.00. 

>> Indstil din kandidat til Erhvervsprisen'17