Tønder Erhvervsråd Pris18

Tønder Erhvervsråd er vækstfremmere med et klart mål, og det er at skabe vækst og og sikre en stærk fremtid for virksomheder i Tønder Kommune. Med erhvervsprisen sættes der fokus på de virksomheder, der gør en ekstraordinær og bemærkelsesværdig indsats i forhold til at skabe vækst og engagement i det lokale erhvervsliv.

Erhvervsprisen overrækkes til en virksomhed eller person fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt bidrager til skabelsen af vækst, visioner og innovation. Virksomheden eller personen fornyer sig og lader sig ikke begrænse af, hvad man gjorde, man skaber værdi ved at tænke nyt, har visionen om vækst og gør en forskel for lokalområdet. 

- Med erhvervsprisen sætter vi fokus på de virksomheder, der både har markeret sig og bidrager positivt til vækst i det lokale erhvervsliv. Vi vil give et skulderklap til de virksomheder og ildsjæle, der har vækst på dagsorden og sætter overliggeren højt, lyder det fra Lene Grønning, erhvervs - og udviklingsdirektør i Vækstråd Tønder.

Erhvervsprisen består af:
  • En pengepræmie på 10.000 kr. sponseret af Sparekassen Bredebro
  • Et diplom
  • En vandrepokal


Vinder af Erhvervsprisen'18

brinksgaard

 

Øvrige finalister


laursenjørgen hansen biler


>> Se en kort præsentationsvideo af de tre finalister 

Sponsor af erhvervsprisen'18

sparekassen bredebro
Interesseret?

Kontakt Marianne for en god snak.
Marianne Caroline Andersen (på barsel)
74 92 93 97
29 17 86 92