Erhvervshus Sydjylland ansætter erfaren direktør

Jacob Chr. Nielsen er netop udpeget som ny direktør for Erhvervshus Sydjylland. Han kommer fra en baggrund med topposter i ECCO-koncernen, tidligere adm. direktør for ITD og senest Universal Transport.Jacob Chr. Nielsen er netop udpeget som ny direktør for Erhvervshus Sydjylland. Han kommer fra en baggrund med topposter i ECCO-koncernen, tidligere adm. direktør for ITD og senest Universal Transport.
Henrik Frandsen, formand for Erhvervshus Sydjylland og borgmester i Tønder Kommune glæder sig over, at det er lykkedes at tiltrække så markant en profil:

”Jacob er et fyrtårn i dansk og internationalt erhvervsliv. Han er en visionær leder med meget bred erfaring, og han har et stærkt personligt drive for at skabe resultater. Desuden har Jacob et omfattende netværk og er en fremragende kommunikator. Med Jacob i spidsen for Erhvervshus Sydjyllands erhvervsfremmeindsat er vi særdeles godt rustet til opgaven med at hjælpe det sydjyske erhvervsliv til at skabe øget vækst og udvikling,” siger Henrik Frandsen.

>> Læs hele pressemeddelelsen fra Erhvervshus Sydjylland her