Kvalificeret arbejdskraft til DIN virksomhed - nu og i fremtiden
Partnerskab for kvalificeret arbejdskraft har fokus på at opkvalificere og efteruddanne din nuværende medarbejderstab - og fremtidige medarbejdere. På den måde sikrer vi, at din virksomhed har adgang til den kvalificerede arbejdskraft, du skal bruge - både nu og i fremtiden.

Skræddersyede løsninger
Vi tager udgangspunkt i DIN virksomheds behov og skræddersyr en brugbar løsning, der passer til dig.
Med udgangspunkt i en behovsanalyse finder vi ud af, om kompetencerne i virksomheden matcher behovet. Og så finder vi den rigtige løsning.
Amit Mozumdar kommer gerne ud til din virksomhed og fortæller, hvordan Partnerskab for kvalificeret arbejdskraft kan hjælpe dig.

Vi mødes der, hvor du er
Gennem opsøgende arbejde i små og mellemstore virksomheder, brancheforeninger og netværk samt informationstilbud i relevante fora, arbejder vi for, at de lokale virksomheder ser opkvalificering af arbejdsstyrken som et af midlerne til at sikre den kvalificerede arbejdskraft fremadrettet.

Et stærkt partnerskab
Bag Partnerskab for kvalificeret arbejdskraft står et stærkt partnerskab, bestående af lokale uddannelsesinstitutioner, lokale virksomheder samt Tønder Erhvervsråd og Jobcenter Tønder. Sammen yder partnerne en aktiv og relevant indsats for at skabe de bedste rammer for at sikre kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne i Tønder Kommune - og også til DIN virksomhed.
Partnerskab for kvalificeret arbejdskraft er et dialogforum og/eller samarbejdsprojekter mellem VEU-centrets deltagende institutioner og de lokale aktører for at sikre koordinering og sammenhæng mellem voksen - og efteruddannelsesindsatsen og den lokale erhvervs - og beskæftigelsesudvikling.

>> Se mere i din guide til kvalificeret arbejdskraft 

Interesseret?

Kontakt Amit for en god snak og nærmere information
Amit Mozumdar
20 31 39 77