Cabi og Velliv foreningen tilbyder gratis sparring med temaet "Tag hånd om trivslen"

Virksomhedsbesøg:
Emnerne kan være mangeartet, og i denne corona-tid kan det være fokus på den utryghed og forandring medarbejderen oplever. Det kunne bl.a. være emner om, hvordan virksomheden kan spotte mistrivsel ved en medarbejder og sygefraværspolitik mv. Det vigtigste er, at det er et aktuelt emne, som virksomheden oplever aktuelt, så sparringen blive konkret og brugbar.

Som sagt er tilbuddet gratis, da Velliv Foreningen står bag, med deres fokus på mental trivsel på arbejdspladser.Ejere, ledere, HR-ansvarlige og tillidsrepræsentanter for SMV’er, kan derfor modtage gratis sparring på deres egen virksomhed

Tag hånd om trivslen 
Private virksomheder i hele landet har lige nu mulighed for at modtage GRATIS sparring ift. trivsel, sygefravær og forebyggelse af stress til gavn for bundlinjen.
Sparringen kan foregå på jeres virksomhed eller gennem telefonen, og I får konkrete værktøjer og nye ideer til, hvordan I arbejder med trivslen.
Anledningerne kan være, at jeres virksomhed:
  • har gennemført en APV og har brug for at konkretisere mulige tiltag. 
  • gerne vil skabe bedre trivsel ved at arbejde på et lavere sygefravær og fastholdelse af medarbejdere.
  • står overfor en krævende forandring – måske utryghed pga. Covid-19.
  • grundlæggende trives, men gerne vil arbejde forebyggende med stress og sygefravær –til gavn for arbejdsglæde og bundlinje.

Book en konsulent, som kan sparre med jer. I kan få gode råd og sparring både via både via telefon eller ved et besøg hos jer.
Ring på tlf. 8612 8855 Eller udfyld formularen på www.cabiweb.dk så kontakter vi dig.

Intet er for stort eller småt, … og det koster ikke en krone takket være midler fra Velliv Foreningen.

>> Læs mere om tilbuddet her