Erhvervshus Sydjylland er sammen med Brobygning Middelfart og Clean Cluster værter for erhvervsscenen på årets klimafolkemøde, der finder sted 3.-4. september i Middelfart. Du kan koble dig op på de spændende events som webinar-deltager.

Region Syddanmark og Middelfart Kommune inviterer i starten af september til det fjerde klimafolkemøde. Meningen var, at det skulle være det hidtil største og en national event, men på grund af Corona-situationen vil der være begrænsninger for det fysiske fremmøde. Men ambitionerne er stadig at nå bredt ud – derfor transmittere man dele af arrangementet som webinarer.

Det gælder også erhvervsscenen, som Erhvervshus Sydjylland er vært for sammen med Clean Cluster og Brobygning Middelfart.

- Erhvervslivet spiller en helt central rolle, hvis vi skal lykkes med den grønne omstilling til gavn for kommende generationer. Derfor har vi kastet kræfter ind i at bidrage til en erhvervsscene på årets klimafolkemøde, siger kommunikationschef Nikolaj Stig Nielsen fra Erhvervshus Sydjylland og fortsætter:

- Formålet er at levere en række videns-sessioner om og for virksomheder med interesse for den grønne omstilling og de muligheder og udfordringer, der følger med.

På erhvervsscenen udbydes en række seminarer og paneldiskussioner, der sætter fokus på, hvordan erhvervslivet aktivt kan bidrage til en grøn og klimavenlig fremtid. På grund af Corona-situationen er der kun 100 pladser i salen – men alle seminarerne webcastes til interesserede i hele landet.

erhvervsscene klimafolkemøde

>> Se mere om de enkelte arrangementer og tilmelding