Første match i Tønder Erhvervsråds mentorkorps

Et korps af mentorer skal styrke iværksættere og mindre virksomheder i Tønder Kommune. Nu har Tønder Erhvervsråd sammensat den første mentor og mentee, hvor Hans Schmidt Lindholm det næste halve år skal mødes med iværksætter Jan Winum for at støtte ham i udviklingen af virksomheden Mailiac.
33-årige Jan Winum fra Skærbæk har masser af idéer og planer for sin PR-virksomhed Mailiac, men når det kommer til for eksempel at lægge budget og sætte idéerne i system, så er han straks mere udfordret. Blandt andet derfor har han meldt sig som mentee i Tønder Erhvervsråds mentorkorps, hvor han er blevet matchet med Hans Schmidt Lindholm.

Fokus på unge iværksættere!
Mentorkorpset er en del af Tønder Erhvervsråds løbende arbejde for at fremme vækst og udvikling i Tønder Kommune. Med korpset ønsker erhvervsrådet blandt andet at sætte fokus på de unge iværksættere.
- Vi vil rigtig gerne støtte iværksætteri og unge, der har mod på at kaste sig ud i at blive selvstændige. Mentorkorpset giver dem mulighed for at få sparring og gode råd i forhold til deres egen og forretningens udvikling. Derfor er vi rigtigt glade for, at det første match mellem Hans og Jan ser ud til at være det helt rette, siger Jesper Monsrud, som er erhvervskonsulent i Tønder Erhvervsråd.
Det er afgørende, at mentor og mentee både har god kemi, men også at de begge går ind i samarbejdet med samme indstilling.

Mentorkorpset består indtil videre af 4 mentorer, som i løbet af kort tid vil blive matchet med mentees. De nuværende mentorer er: Hans Schmidt Lindholm fra Hans Lindholm ApS, Anette Stenbæk Nobel fra Trillebøren, Jesper Kristensen fra Sapa Extrusion Denmark og Kirsten von Wildenradt fra Kalb PR & Kommunikation.

For yderligere information, kontakt venligst erhvervskonsulent Jesper Monsrud på telefon 20550173 eller mail jem@toender.dk. Se også tondererhvervsraad.dk.