Tinglev Bogtrykkeri
Når du booker en fotosession med mig, så får du en professionelt uddannet fotograf, som sætter en stor ære i at tage de aller bedste fotos, som tager udgangspunkt i dine ønsker. Det er vigtigt for mig, at du som kunde er tryg og har en positiv oplevelse.
Stemningen afspejler sig nemlig altid i de endelige portrætter, som bliver mere levende, når du kan slappe af. Det gælder uanset om det er bryllupsbilleder, profilbilleder af medarbejderne i virksomheden, erhvervsbilleder, dine skønne unger eller hele familien, der er fotograferet i anledning af en rund fødselsdag.
Jeg fotograferer både on location og fra mit studio IN-FOTO i Højer, hvor jeg bor sammen med min familie

Tilbud til Tønder Erhvervsråds medlemmer: 

Professionelle erhvervsbilleder
Hvornår har du sidst fået gennemgået dit billedmateriale og set om det var tidssvarende?
Lad mig hjælpe dig med at få skabt det helt rigtige indtryk af din virksomhed og dine medarbejdere. Et indtryk, som får dig til at stå stærk hos nye og eksisterende kunder. 

Er du i tvivl, kontakt mig gerne for en gennemgang af dit materiale, så vi får lavet et setup der passer til dine behov og økonomi.
 
4 tilbud på erhvervsbilleder til dig, som medlem af Tønder Erhvervsråd 

tilbud Jane Ohlsen
 
 
Alle tilbud er gælende t.o.m 31.10.2020

Kontakt Jane Ohlsen på tlf: 7478 2671 eller mail på mail@janeohlsen.dk for at høre
nærmere.