Jagten på kvalificeret arbejdskraft og den efterfølgende fastholdelse af ansatte er vigtig for vækstmulighederne for især små og mellemstore virksomheder. Kompetenceudvikling og løft af kvalifikationer hos medarbejdere og ledere er afgørende parameter for udvikling af virksomheden.

Opkvalificering og efteruddannelse
Vi har fokus på at hjælpe dig med at opkvalificere og efteruddanne dine medarbejdere. Vi arbejder sammen både med dig og relevante uddannelsesinstitutioner om at sikre, at din virksomhed har adgang til den arbejdskraft, som du skal bruge både nu og i fremtiden.Vi har fokus på at hjælpe dig med at opkvalificere og efteruddanne dine medarbejdere. Vi arbejder sammen både med dig og relevante uddannelsesinstitutioner om at sikre, at din virksomhed har adgang til den arbejdskraft, som du skal bruge både nu og i fremtiden.Vi skræddersyr brugbare løsninger til netop din virksomhed og hjælper med kompetenceløft til ufaglærte og faglærte medarbejdere. Vi koordinerer indsatsen med udgangspunkt i dit behov hvad enten det er uddannelser i form af onlinekurser og fjernundervisning eller korte henholdsvise længerevarende uddannelser som din virksomhed har brug for.

>> Giv dine medarbejdere et løft 


Fastholdelse og tiltrækning
Små og mellemstore virksomheder har typisk ikke HR afdelinger og personaleansvarlige, da det som oftest er den virksomhedsansvarlige eller en leder som varetager personaleadministrative opgaver. Det behøver dog ikke afholde din virksomhed i at være en attraktiv arbejdsplads. Vi giver dig inspiration, viden og værtøjer, som du kan bruge i din virksomhed, når du skal rekruttere og fastholde medarbejdere. Vi markedsfører virksomheder og området bredt bl.a. på uddannelses- og karrieremesser.


Bosætning
Har du en ny medarbejder, der gerne vil flytte til egnen og har brug for at finde bolig, daginstitutionsplads til børnene, job til ægtefællen eller sociale netværk, så tilbyder Tønder Kommune også hjælp, rådgivning og vejledning omkring alle aspekter ved en flytning til Tønder.

>> Se mere på kommunens hjemmeside 

Interesseret?

Kontakt Amit for en god snak og nærmere information
Amit Mozumdar
20 31 39 77