Digitalisering er og betyder mange forskellige ting for mange forskellige mennesker. Det kan f.eks. være et økonomi-system, en hjemmeside, Internet-handel, sociale medier, lagerstyring, men også IT-systemer, IoT, Industri 4.0 og div. produktionsapparater. Fælles for dem er, at de giver virksomheden mulighed for, at skaffe flere nye kunder, effektivisere processer og/eller fastholde loyale kunder og samarbejdspartnere.

Desværre er der mange som har berøringsangst eller manglende viden. Ofte er det i sidste ende, omsætningen det går ud over. Så truslen er reel nok. Når samfundet og teknologien udvikler sig hurtigere end virksomhederne kan følge med, betyder det desværre tit, at små virksomheder må lukke.

Det vil Tønder Erhvervsråd sammen med deres in-house projekt Fit4Jobs@WaddenC lave om på og ønsker derfor at udarbejde gratis kurser og tilbud, som er tilpasset behovet i din virksomhed.
Inden for rammerne af EU Interreg5A-projektet ønskes derfor at undersøge den aktuelle status for virksomheders digitale formåen og -transformation. Målgruppen er små og mellemstore erhvervsdrivende i det dansk-tyske grænsenære område.

Det tager ca. 7 minutter at besvare spørgeskemaet. Informationerne registreres anonymt og anvendes udelukkende til evalueringen af denne undersøgelse.

På forhånd 1000 tak fordi du vil deltage i undersøgelsen.

Klik her: https://bit.ly/2jYqkyw 

Tønder Erhvervsråd og Fit4Jobs@WaddenC glæder sig til fremover at kunne yde en endnu bedre service til dig og din virksomhed på baggrund af de indsamlede informationer.

Hvis du har spørgsmål eller kommentar, er du velkommen til at kontakte Jan J. Diers på tlf.: 7492 9322 eller via mail: jajdi@toender.dk.