Har din virksomhed mærket krisen på bundlinjen eller er du bekymret for din fremtidige strategi, så er der nu professionel hjælp at hente.

IBC tilbyder gratis indledende sparring vedrørende din forretningsmodel, medarbejderkompetencer og mulige støttemidler til at sikre din virksomhed

Er dette relevant for mig? 
Hvis du i disse dage stiller dig selv et eller flere af følgende spørgsmål, bør du kraftigt overveje at give IBC et kald:

  • Vi har måttet tænke ud af boksen i denne tid – har vi de rigtige kompetencer til at innovere hurtigt?
  • Der er blevet mere travlt i butikken og færre hænder, til at løfte opgaven. Er vores processer effektive nok og bør vi sætte yderligere skub på dem?
  • Vores medarbejdere er ekstra sårbare i denne tid. Hvad gør vi for at fastholde de dygtige medarbejdere – og gør vi nok?
  • Vi forventer krisen snart er ovre. Hvordan får vi re-etableret en god hverdag med trivsel og motivation hos medarbejderne?
  • Vore ledere har mærket et særligt pres på deres kompetencer. Er der ”blinde vinkler” vi skal have undersøgt og nye kompetence, der skal udvikles?
Hvilke midler er i spil? Aktuelt er der en række hjælpepakker til SMV’er i spil og derudover VEU-godtgørelse samt diverse kompetencefonde. Mulighederne varierer alt efter virksomhed, overenskomst og aktuel situation – IBC hjælper dig med at afklare netop dine muligheder.


>> Yderligere information her