Netværket er et fagspecifikt netværk for medarbejdere med daglige opgaver indenfor det personalefaglige områder – enten fuldtid eller som en hovedvægt af sin funktion.

Netværket består af HR-medarbejdere fra mellemstore og store virksomheder samt kommunale og statslige arbejdspladser i Tønder kommune. Du vil, som HR-medarbejder, få udvidet dit lokale netværk af fagspecifikke personer. Der ud over deltager Tønder Kommunes bosætningskonsulent samt Tønder Erhvervsråds konsulent med ansvaret for uddannelse og kvalificeret arbejdskraft.

Hvad tilbyder netværket?
Grundlæggende for møderne er sparring på egne udfordringer og aktuelle emner som har en relevans for størstedelen af medlemmerne. Netværket har også til formål at løfte indsatser sammen for en fælles værdiskabelse på tværs af virksomhederne – det kan både være i forbindelse med synliggørelse og tiltrækning af arbejdskraft samt modtagelse og fastholdelse af medarbejdere.  Netværket mødes 4 gange årligt på skift i hinandens virksomheder. Netværket er med til at fremme kendskabet, fortroligheden mellem deltagerne og en katalysator for et tættere samarbejde.   

Medlemskab
HR-netværket er et tilbud til medlemmer af Tønder Erhvervsråd. Medlemskabet følger virksomheden og det er et krav, at deltageren har HR-opgaver som en større del af sin funktion. Det årlige kontingent i HR-netværket er kr. 1.495 ex. moms. pr. virksomhed. Medlemskabet tegnes for 1 år ad gangen.

Vil du høre mere?
Ønsker du at blive medlem eller høre mere om netværket, så kontakt gerne erhvervskonsulent Amit Mozumdar for mere information.

Interesseret?

Kontakt Amit for en god snak og nærmere information
Amit Mozumdar
20 31 39 77