Hvem skal vinde erhvervsprisen'18?

Vi sætter igen fokus på de virksomheder, der gør en ekstraordinær og bemærkelsesværdig indsats i forhold til at skabe vækst og engagement i det lokale erhvervsliv. Alle kan indstille kandidater til prisen, og indstillingsperioden løber frem til den 5. oktober klokken 12.00

Vi åbner nu for indstilling af kandidater til erhvervsprisen'18. Erhvervsprisen overrækkes til en virksomhed eller person fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt bidrager til skabelsen af vækst, visioner og innovation. Virksomheden eller personen fornyer sig og lader sig ikke begrænse af, hvad man gjorde, man skaber værdi ved at tænke nyt, har visionen om vækst og gør en forskel for lokalområdet. 

- Med erhvervsprisen sætter vi fokus på de virksomheder, der både har markeret sig og bidrager positivt til vækst i det lokale erhvervsliv. Vi vil give et skulderklap til de virksomheder og ildsjæle, der har vækst på dagsorden og sætter overliggeren højt, lyder det fra Lene Grønning, erhvervs - og udviklingsdirektør i Vækstråd Tønder.

Vinderen bliver fundet til årets store Awardshow, der afholdes den 13. november, og selve erhvervsprisen består af: 
  • En pengepræmie på 10.000 kr. sponseret af Sparekassen Bredebro
  • Et diplom
  • En vandrepokal

>> Indstil din kandidat til erhvervsprisen'18 

Sparekassen Bredebro sætter positivt fokus på erhvervslivet
Det er Sparekassen Bredebro, der i år står bag den flotte pengepræmie på 10.000 kr., og direktør i Sparekassen Bredebro, Keld Riddersholm Nielsen, sætter en ære i igen at være sponsor for erhvervsprisen; 

- Vi er glade og stolte over at kunne sponsorere erhvervsprisen'18 og vise, at vi bakker op om det lokale erhvervsliv. Det er vigtigt, at vi samles om og sætter spot på de succeser, der er i vores kommune. Vi skal viderebringe de erfaringer, der ligger bag virksomhedens succeser, så de kan være inspirator for andre virksomheder, der vil være mere visionære og drive virksomheden frem mod vækst. Sparekassen og erhvervslivet har været udadskillelige i mere end 140 år. For jo bedre det går for det lokale erhvervsliv, desto flere arbejdspladser og større vækst i familierne, detailhandlen og serviceerhvervet. På den måde er vi i samme båd, og vi glæder os til at overrække prisen til den vindende virksomhed. 

Indstil din kandidat, mød op og stem
Alle kan indstille kandidater til prisen, og alle virksomheder uanset størrrelse og branche kan indstilles. Kandidatemnerne vil blive gennemgået af Tønder Erhvervsråds dommerkomite bestående af bestyrelsesmedlemmerne i Tønder Erhvervsråd. Der udvælges 3 finalister, som skal kæmpe om prisen ved awardshowet den 13. november.
Her stemmer de deltagende virksomheder om, hvem der skal løbe med titlen som vinder af Erhvervsprisen'18.